Un bărbat din Capitală este acuzat că şi-a bătut mama până a lăsat-o fără suflare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
crima

Un bărbat din Capitală este bănuit că şi-a omorât mama, în noaptea de joi spre vineri, după ce un conflict a izbucnit între cei doi. Vecinii au auzit ţipete şi au sunat la 112. Când oamenii legii au ajuns, femeia era deja decedată. Bărbatul a fost reţinut.

Vecinii bărbatului bănuit că şi-a omorât mama au sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri, după ce au auzit mai multe zgomote şi voci ridicate, în apartament locuind o femeie în vârstă de 74 de ani cu fiul ei de 46 de ani. Când poliţia a ajuns la faţa locului a spart uşa apartamentului şi au găsit-o pe femeie decedată. Bărbatul a fost imobilizat şi dus la secţie, fiind bănuit de moartea mamei sale.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei 1, care cu sprijin din partea colegilor de la pompieri (descarcerare), au spart uşa apartamentului şi au pătruns în locuinţă. În interior au găsit, decedată, o femeie de 74 de ani, precum şi pe fiul acesteia, de 46 de ani. Bărbatul a fost imobilizat şi se află în custodia poliţiştilor”, informează Poliţia Capitalei, informează mediafax.ro. 

Surse din anchetă susţin că femeia ar fi fost omorâtă cu aparatul de microunde din bucătărie, bărbatul lovind-o cu acest aparat până când femeia a rămas fără suflare.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri şi sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Trupul femeii a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite