Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Un bloc din Sectorul 4 a fost reabilitat, dar oamenii sunt nemulţumiţi de cum arată clădirea: „Un design lipsit de bun gust“

4
22 Sep 2021 12:31:58
Autor: Lorena Mihăilă

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă a anunţat că a lansat o licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală. Recent, a fost reabilitat un bloc, iar oamenii se declară nemulţumiţi de aspectul clădirii.

Din păcate, oamenii nu par încântaţi de noua înfăţişare a clădirii, considerând aspectul acesteia unul prea vesel, copilăresc.

„Domule primar, imi permit sa va spun ca acest design este lipsit de bun gust. Nu este o gradinita, ci un bloc de apartamente. Regret ca banii nostri s-au dus pe asa ceva”, spune o doamnă în comentariile postării.

„Stimate domnule Primar Băluţă, deşi, în principiu, gusturile nu se discută, totuşi ele ar trebui educate! Prea multe culori aglomerate la un loc au ca rezultat un amalgam obositor. Deşi în articol nu este menţionat, sperăm că regenerarea urbană pe care o vizaţi ia în calcul vopsea specială Airlite “anti poluare”. Pentru că pe lângă aspect, mult mai important este să contribuiţi la purificarea aerului şi la combaterea schimbărilor climatice, în una din cele mai poluate capitale europene”, comentează un domn.

„Ma bucur ca stau într-un sector tip grădiniţa. Acum serios, de unde s-au inspirat cei care au ales culorile?”, transmite o altă persoană.

Primăria Sectorului 4 a anunţat pe SICAP licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală, vizând încheierea unui acord-cadru cu o durată de trei ani, la o valoare totală estimată de 4 milioane de lei. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 666.957 lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Adrian Foangǎ
22.09.2021, 12:42:06

S-a invatat romanul numai cu blocuri cenusii, gri, anoste.

-8 (12 voturi)
octavian calin
22.09.2021, 15:13:11

Asa e ...trebuie sa fii lipsit de minima sensibilitate sa nu vezi diferenta ..blocul cenusiu comunist si culorile vii vesele care incanta ochiul ..

-12 (12 voturi)
Utilizator Adevărul
22.09.2021, 12:42:56

Comentariu considerat abuziv.

Drake
22.09.2021, 13:26:54

Se pare ca au folosit toate culorile pe care le poate percepe ochiul uman. E la fel de frumos ca o sorcova sau ca un palat locuit de minoritari.

-10 (12 voturi)
Modifică Setările