Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Un bucureştean a ameninţat că se aruncă de la etajul 7 dacă „domnul preşedinte Dragnea“ nu este eliberat din puşcărie

56
15 Jun 2019 14:03:08
Autor: Cezar Pădurariu
Bărbatul a ieşit în afara balconului FOTO Reddit
Bărbatul a ieşit în afara balconului FOTO Reddit

Forţe impresionante de ordine au fost mobilizate în seara zilei de vineri, 14 iunie, în preajma unui bloc situat pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, unde un bărbat a ameninţat cu sinuciderea.

Bărbatul s-a agăţat în afara balconului situat la etajul 7 al blocului de pe Bulvardul Unirii strigând că urmează să-şi pună capăt zilelor.

Martorii spun că incidentul s-a produs la "blocul Zepter" şi că bucureşteanul ameninţa că-şi va pune capăt zilelor dacă nu i se respectă o solicitare.

„Nu am stat decât 2-3 minute. Vorbea cu el prin staţie unul cu «Dialog» scris pe vestă. Şi spunea ceva de «Domnul Preşedinte Dragnea», apoi mai mulţi dintre vecini şi un poliţist discutau că vrea să se sinucidă că nu îi dau drumul lui Dragnea din puşcărie“, spune unul dintre martorii care au relatat incidentul pe Reddit.


Blocul unde a avut loc incidentul FOTO Reddit

Un alt martor al incidentului spune că intervenţia forţelor de ordine a durat mai multe ore, prelungindu-se după ora 22.30. În cele din urmă, bărbatul a fost înduplecat de forţelor de ordine să renunţe la tentativa de sinucidere.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

56 Comentarii

Simitis Kostas
15.06.2019, 14:18:07

Să se arunce, carei problema, un gunoi psd ist în minus.

+36 (46 voturi)
Toni de la balastiera
15.06.2019, 14:26:41

Sa se arunce dreak odata sa vad si eu un pisdilic facut piftie pe asphalt!!!

+34 (40 voturi)
Constantin Badescu
15.06.2019, 14:48:31

Sper sa primesti cat mai multe like-uri ca sa pot sa ma folosesc de voi cand o sa cer secesiune in Romania, ca sa scapam de ura voastra si sa ne exercitam dreptul la auto-determinare si a putea trai intr-o tara necontopita cu vestul abominabil. Evoluati din sarpe sunteti! #DeusVult

-49 (55 voturi)
Ovidiu Olariu
15.06.2019, 14:22:14

Ce inseamna sa fii bou ! Idiotul acesta il va face pe Dragnea sa aiba o seara buna si plina de sperante in penitenciar ! Cum si Dragnea are aceleasi tulburari mentale ca si individul dus cu pluta prezentat in articolul de fata, fostul lider al PSD, tulburat si profund emotionat de gestul nebunului, isi va imagina, probabil, ca lui, care i-a fost data peste cap viata de "statul paralel", i-a fost predestinat sa fie un Mesia al poporului roman ! Intr-adevar, exista pe lume si nebuni ! Chiar si la periferia ...statului paralel ! Aceasta in compensatie cu fostii colegi ai lui Dragnea din PSD, care isi regandesc simpatiile politice si care, fara retineri si suferintze, se debarseaza de cel mai iubit fiu al poporului roman, care a existat in anii de gratie 2016-2019, ani de grave tulburari sociale si politice !

+35 (39 voturi)
Olteanul.com
15.06.2019, 14:23:02

Am vrut sa cumpar apartament in zona blocului Zepter. 90% din locatari sunt numai escorte. Probabil ca domnul asta era un client nemultumit.

+19 (23 voturi)

Vezi toate comentariile (56)

Modifică Setările