Un fotograf român, inclus în topul Time al celor mai puternice imagini din 2016. Unde a fost făcută fotografia de excepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corespondentul român al agenţiei Associated Press a fost inclus de oficialii prestigioasei reviste Time în topul celor mai bune 100 de fotografii realizate în 2016 în lume.

Unul dintre cei mai respectaţi fotografi profesionişti români din ultimele trei decenii a fost onorat de oficialii Departamentului Foto din cadrul revistei Time cu un loc în "Top 100 photos of the year 2016". Este vorba despre Vadim Ghirdă, corespondent al agenţiei Associated Press de peste 25 de ani.

Realizatorii topului au urmărit preponderenţă munca depusă de sute de fotografi atât pentru surprinderea celor mai importante evenimente politice din 2016, cât şi în zonele de conflict de pe glob.

Imaginea fotografului român Vadim Ghirdă inclusă în topul Time a fost realizată pe 15 martie 2016 în tabăra pentru refugiaţi de la Idomeni, Grecia, şi poată fi vizionată în cadrul articolului pe această temă la poziţia 74

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite