Un mort şi zeci de oameni evacuaţi dintr-un bloc din Capitală, în urma unei explozii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ISU B-IF
Foto ISU B-IF

Un om  a murit, iar zeci de persoane au fost evacuate luni dimineaţă dintr-un bloc de pe strada Aleea Giurgiului din Capitală după o explozie într-un apartament aflat la etajele superioare ale imobilului. Deflagraţia ar fi avut loc în jurul orei 5.00.

GALERIE FOTO

UPDATE 8:00 Bărbatul mort în jur de 70 de ani. Explozia a avut loc în apartamentul său de la etajul şapte al blocului. Incendiul a fost stins după circa o oră şi jumătate.

UPDATE 7:25 Potrivit declaraţiilor pompierilor, explozia urmată de incendiu a avut loc în jurul orei 5. Echipele de intervenţie au evacuat 30 de persoane din clădire. Trei oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar una a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni.

Pompierii au mai anunţat că incendiul care a urmat după explozie a fost întreţinut de cantitatea mare de deşeuri menajere, hârtie şi lemn care se afla în apartamentul afectat de explozie. Suflul deflagraţiei a afectat uşile a cel puţin alte şapte apartamente din bloc.

***

Potrivit Digi24, persoana decedată este locatarul apartamentului în care a avut loc explozia urmată de incendiu. Alte 18 persoane au fost evacuate de pompierii sosiţi la faţa locului, care se luptă cu flăcările. Alţi locatari s-au autoevacuat. Vom reveni...

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite