Un nou weekend cu filme proiectate în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filmele vor fi proiectate de la ora 21.30 FOTO Arhivă
Filmele vor fi proiectate de la ora 21.30 FOTO Arhivă

În acest weekend, la cinematograful în aer liber din Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3 al Capitalei  vor fi proiectate alte două filme. De la ora 21.30, bucureştenii vor putea să ia parte gratuit la alte două proiecţii în aer liber.

În acest weekend, în parcul „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală vor fi proiectate două filme:  „Kon-Tiki” şi „E.T. Extraterestul”.

Sâmbătă, 23 august, de la ora 21.30, bucureştenii pot viziona pentru a doua oară proiecţia filmului „Kon-Tiki”. Pelicula a deschis pe 5 august cea de-a treia ediţie a cinematografului în aer liber de anul acesta, fiind prezentată în premieră naţională.

Aparţinând genului aventuri şi fiind regizat de Joachim Ronning şi Espen Sandberg într-o perspectivă istorică, „Kon-Tiki” a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin în anul 2013 şi la European Film Awards 2013.

Exploratorul norvegian Thor Heyerdahl a traversat Oceanul Pacific cu o plută din lemn de balsa în 1947, împreună cu cinci oameni, pentru a dovedi că sud-americanii în epoca pre-columbiană ar fi traversat oceanul pentru a se stabili în insulele polineziene. Expediţia a fost numită Kon-Tiki după numele vechi al lui Virococha, zeul soarelui la incaşi. Aceasta a durat 101 zile, întreaga lume aşteptând să vadă cum se va termina călătoria exploratorilor norvegieni.

Pentru duminică, 24 august, este programat filmul „E.T. Extraterestul”.

Un grup de extratereştri vizitează Pământul, iar unul dintre ei se pierde şi rămane izolat pe această planetă. Extraterestrul este găsit de un băieţel de 10 ani, Elliot. Curând, cei doi încep să comunice şi leagă o prietenie mai puţin obişnuită, în care E.T. învaţă multe despre viaţa de pe Pământ, iar Elliot află despre adevăratele valori şi semnificaţia prieteniei. E.T. doreşte să plece acasă, dar dacă Elliot îl va ajuta, îşi va pierde noul prieten.

Citeşte şi:

Desenele superbe din intersecţia Ştirbei cu Berzei

„Aşa tată, aşa fiu“, drama japonează proiectată în Parcul Titan

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite