Un şofer RATB a făcut un preinfarct în timp ce conducea. A lovit trei maşini, în cartierul Titan din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Liviu Rebreanu şi Nicolae Grigorescu, în Titan FOTO Adevărul
Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Liviu Rebreanu şi Nicolae Grigorescu, în Titan FOTO Adevărul

Un şofer RATB a fost implicat, sâmbătă, într-un accident auto. Autobuzul pe care îl conducea a urcat pe trotuar şi a intrat în trei maşini parcate. Surse medicale au dezvăluit că şoferul autobuzului a făcut în preinfact în timp ce conducea.

Şoferul RATB a făcut preinfarct în timp ce conducea autobuzul, au stabilit medicii, în urma investigaţiilor, acesta urmând să fie transferat, sâmbătă, de la Spitalul "Sfântul Pantelimon" la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu".

Bărbatul va fi transferat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu" din Capitală pentru continuarea investigaţiilor, pentru tratament şi chiar pentru o posibilă intervenţie, dacă medicii vor stabili că aceasta se impune, informează Mediafax..


Un şofer RATB a fost implicat într-un accident. Echipajele SMURD care au ajuns la faţa locului au constatat că incidentul nu s-a soldat cu răniţi grav. 

Echipajele SMURD au ajuns imediat la locul accidentului şi au acordat îngrijiri călătorilor. Mai multe informaţii despre starea celor implicaţi în accident vor fi aflate după ce sunt transportaţi la spital. Deocamdată, doar o femeie acuză o durere lombară, iar şoferul spune că a simţit o durere în piept.

El a fost transportat la spitalul Sfântul Pantelimon şi mai multe informaţii despre starea sa vor fi aflate după primele analize. Deocamdată nu se poate spune dacă a suferit un preinfarct sau nu. Femeia a fost lovită în timp ce încerca să urce în maşina ei personală.

titan

Autobuzul ajuns pe trotuar a lovit trei maşini, iar femeia nu a fost grav rănită. Accidentul s-a produs în cartierul Titan, în zona intersecţiei dintre străzile Liviu Rebreanu şi Nicolae Grigorescu. Şoferul autobuzului 311 a intrat cu autovehiculul pe trotuar din cauze încă necunoscute. Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei analizează dacă accidentul s-a produs din cauze medicale sau din neatenţia şoferului.

Fotografiile de la locul accidentului sunt disponibile în galeria foto alăturată. Nu s-au înregistrat pagube majore.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite