Un tânăr care a accidentat două persoane a fost prins după două săptămâni: una dintre victime a rămas fără picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost prins după două săptămâni FOTO Adevărul
Tânărul a fost prins după două săptămâni FOTO Adevărul

Un tânăr de 19 ani, care luna trecută a accidentat grav două persoane în Capitală şi a fugit de la locul faptei, a fost prins după două săptămâni. În urma cercetării a ieşit la iveală faptul că bărbatul şi-a vândut maşina în aceeaşi zi, iar instanţa a dispus arestarea lui pentru 29 de zile.

Tânărul a provocat accidentul în zona intersecţiei dintre Calea Văcăreşti şi strada V.V. Stanciu din Capitală, iar poliţiştii Brigăzii Rutiere au stabilit că la 8 septembrie, în jurul orei 22.30, o persoană care conducea un autoturism de culoare închisă pe Calea Văcăreşti, din direcţia bulevardul Gheorghe Şincai spre bulevardul Tineretului, a virat la dreapta spre strada V.V. Stanciu, accidentând grav o femeie de 49 de ani şi un bărbat de 35 de ani.

Victimele stăteau în spatele unui autoturism parcat regulamentar, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

În urma accidentului, femeia a rămas cu infirmitate, fiindu-i amputat un picior, iar tânărul care a produs accidentul a părăsit locul faptei. Pentru identificarea şi prinderea bărbatului a fost constituită o echipă formată din ofiţeri şi agenţi ai Brigăzii Rutiere, Secţiei 11 şi ai Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

În urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este un tânăr în vârstă de 19 ani, fără permis de conducere şi care deţine un stand de fructe în zona respectivă. Acesta a fost prins la 24 septembrie, chiar în zona în care s-a produs accidentul, ulterior fiind arestat preventiv pentru 29 de zile.

Tânărul este acuzat de vătămare corporală din culpă în concurs real cu infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu infracţiunea de părăsire a locului producerii accidentului de circulaţie fără încuviinţarea poliţiei.

Anchetatorii au mai stabilit că, la câteva ore după accident, tânărul a vândut maşina, o Honda Accord din anul 2000, cu suma de 1.200 lei, unei cunoştinţe. La rândul său, cumpărătorul a revândut autoturismul la un centru de dezmembrări auto cu 1.500 de lei. Maşina, înmatriculată în Mare Britanie, a fost găsită două zile mai târziu, într-o localitate din judeţul Ilfov.

Pe aceeaşi temă:

Metoda Accidentul loveşte din nou. Poliţiştii au reţinut un suspect care a păcălit o bătrână de 84 de ani

Accident grav pe DN2. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite

Accident cu un mort şi cinci răniţi în Harghita

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite