Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Un zidar cu opt clase, fals dentist într-o comună de lângă Bucureşti. Sătenii erau operaţi într-un cabinet stomatologic. Poliţiştii au început o anchetă

34
9 Feb 2019 16:28:15
Autor: Cezar Pădurariu
Dentist FOTO Adevărul
Dentist FOTO Adevărul

Un bărbat de 50 de ani cu opt clase absolvite, din localitatea Gruiu, judeţul Ilfov, s-a dat drept denist şi a lucrat chiar într-un cabinet stomatologic din comună.

Poliţiştii din judeţul Ilfov efectuează sâmbătă, 9 februarie, percheziţii la domiciliul unui bărbat de 50 de ani din localitatea Gruiu pe care toată lumea îl cunoaşte drept dentistul comunei. Localnicii au intrat la bănuieli cu privire la comptenţele dentistului, pe nume Costel Sandu, după scandalul naţional declanşat de falsul chirurg italian Matteo Politi şi au sesizat Poliţia.

"Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept", a transmis Poliţia într-un comunicat de presă.

Potrivit oamenilor din comună, bărbatul este la bază zidar şi ar fi învăţat câte ceva despre meserie pe care o practica fără drept de la soţia sa, de profesie stomatolog. Cabinetul stomatologic era amenajat în locuinţa celor doi, iar sătenii nu s-au plâns de calitatea serviciilor prestate de Costel Sandu. Oficialii Colegiului Medicilor Dentişti au precizat că bărbatul nu figurează în evidenţele lor şi că nu are licenţă pentru practicarea meseriei.  

Vecinii mai spun că, de ceva vreme, bărbatul s-a încris la nişte cursuri de asistent medical.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

34 Comentarii

Galeriu Crestinu
9.02.2019, 16:39:57

......si la GALATI cu ani in urma Dr. Nina deschisese cabinet in spate la Hotel Dunarea....si cand acesta lipsea te opera de fapt maturatorul de servici....ca umbla in halat alb si ala.....

-1 (5 voturi)
Mihai Popescu
9.02.2019, 16:41:27

Cam tot ce se face in Romanica este un fals, o smecherie, o golanie ! Nimic nu se poate face corect si cinstit. Vedeti cine ne conduce de 29 de ani si cine ii apara, adica organele de forta. Niste lepre !

+7 (9 voturi)
mihai radu
9.02.2019, 18:09:12

Sute de ani barbierii au fost si stomatologi asa ca nu vad de ce n-ar putea si un zidar.

+4 (8 voturi)
Sebastian Dorin
9.02.2019, 18:30:51

Pai zidaria si dentismul au multe in comun. S-a orientat bine zidarul. Cunosc un cizmar, Ceausescu, care a devenit general si dupa aceea Presedinte. Sunt multi de felul asta... Ilie nastase din om cu 4 clase primare numai ca dadea bine in mingie cu racheta a devenit General la rachete... Cam 80% din cei din Romania sunt asa...

+7 (9 voturi)
nae
9.02.2019, 18:34:33

A început marea " descopereală " ! O tânără nemulțumită de felul cum i-a fost tratat copilul la spital( autorizat) , ea a postat pe FB personal toată povestea și a anunțat că va merge la tribunal . Nici ministerul, nici CNAS--ul nu au un spațiu de forum pentru pacienți unde să-și exprime punctul de vedere despre tratament. Dacă ceri unui medic o listă cu pacienții pe care i-a tratat , te consideră nebun și te dă afară imediat. Acum ministerul e cuprins de grijă părintească față de pacienți, dar numai cei tratați de italianul impostor : ceilalți analfabeți ( cu diplomă) sunt protejați ( tot părintește) de sitemul nostru de sànătate . Sictir, idioților !

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (34)