Unde pot alerga bucureştenii în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii aleargă chiar dacă pe trotuare stratul de gheaţă este consistent FOTO Marian Iliescu
Bucureştenii aleargă chiar dacă pe trotuare stratul de gheaţă este consistent FOTO Marian Iliescu

Sălile amenjate special pentru cei care vor să facă mişcare şi să dea jos kilogramele puse după Crăciun sunt pline, însă în Bucureşti există câteva locuri unde pot alerga bucureştenii în aer liber.

Parcul Titan, cunoscut sub numele de Parcul IOR, este o zonă potrivită pentru cei care vor să facă mişcare în aer liber. Aici, doritorii pot alerga în cele două părţi ale parcului separate de pod chiar pe marginea lacului, iar priveliştea este una superbă. Acum, când peste tot e zăpadă, oamenii pot admira lacul îngheţat şi pomii încărcaţi de nea. 

O altă zonă potrivită pentru cei care vor să alerge în aer liber este Parcul Herăstrău din Capitală. Şi aici peisajul este foarte frumos, dar singurul dezavantaj este faptul că parcul are o suprafaţă mult mai mare în comparaţie cu cea a Parcului Titan, motiv pentru care este greu ca cei ce nu fac sport de performaţîă să reuşească să alerge o tură întreagă de parc, aşa cum pot face în Parcul IOR. 

Şi Parcul Carol este o soluţie pentru amatorii de mişcare în aer liber, aceştia putând să alerge pe aleile parcului în voie, la ora pe care şi-o doresc. Pentru că în Capitală maidanezii din parcuri au început să fie adunaţi de hingheri, cei care aleg să facă mişcare în aer liber în parcurile bucureştene sunt mult mai în siguranţă acum, din acest punct de vedere. 

În schimb, pentru că în ultima perioadă temperaturile din Bucureşti au fost cu mult sub limita îngheţului, stratul de gheaţă este destul de consisten pe trotuarele din parcuri, astfel că doritorii trebuie să aibă mare grijă şi să se asigure că sunt încălţaţi corespunzător pentru a nu risca să alunece şi să se accidenteze pe gheaţă. 

Pe aceeaşi temă:

Pus să aleagă între Mourinho şi Ancelotti, Iker Casillas nu a ezitat

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite