Unde mergem la fitness? Vezi aici care este cel mai "sportiv" sector din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul unui abonament la una dintre sălile de fitness din Capitală variază între 100 şi 1.800 de lei, în funcţie de numărul de luni, de şedinţe şi de tipurile de exerciţii. În funcţie de abonamentul ales puteţi beneficia de instructor personal sau alte facilităţi. 

Odată cu venirea caniculei, bucureştenii atenţi la silueta lor au luat cu asalt sălile de fitness. La nivelul fiecărui sector există cel puţin zece altfel de săli unde clienţii pot alege dintr-o multitudine de servicii care variază în funcţie de program, antrenament şi preţ. În Bucureşti, există lanţuri de centre sportive internaţionale ca World Class, dar şi centre locale mari ca Alexandreea sau Worldchampionsclub. 

19 săli în sectorul 1

Potrivit portalul salabucuresti.ro, în tot sectorul există 19 săli de sport private.  Cele mai multe sunt amplasate în centru, iar preţurile sunt pe măsură. De exemplu, la Rock Fitness Club din zona Dorobanţi, preţul abonamentelor variază între 180 şi 1.800 de lei, în funcţie de numărul de şedinţe, de lunile de valabilitate şi de tipurile de exerciţii. 

Un abonament de tip „club” la o sală World Class, tot din sectorul 1 costă 543 de lei pe lună. În aceşti bani clientul beneficiază de o şedinţă de evaluate de o jumătate de oră cu un antrenor personal, de două intrări pentru invitaţi pe trimestru şi, bineînţeles, de programul de gimnastică.    

Fiecare unitate oferă pachete de mai multe luni cu reduceri, dar şi opţiuni suplimentare ca saună, masaj, spa şi instructor personal. 

În sectorul 2, din cele 23 de centre de sport, majoritatea sunt săli de cartier, accesibile ca preţ. Cu excepţia câtorva centre mari cu programe foarte variate ca Alexaandreea Fitness & Spa de pe Bulevardul Basarabia sau Essenza Club de pe Mihai Bravu, majoritatea sălilor sunt de mărimi medii sau mici. 

Patru antrenamente pe săptămână 

În sectorul 3 există 20 de săli de sport, iar clienţii pot alege între fitness, aerobic, cardio, spinning, body-building, saună şi masaj. Preţurile sunt relativ mai mici faţă de centrele mari de sport, abonamentul mediu fiind în jur de 150 de lei pe lună.

Sectorul 4 are doar 17 săli, iar sectorul 5 este codaş şi în topul sălilor de fitness, având 10 unităţi. 

Sectorul 6 este cel mai „sportiv” sector având 28 de săli de sport. Printre cele mai cunoscute se situează clubul IDM unde cei interesaţi pot să se înscrie fie le centrul de wellness-fitness, fie la piscină.

Potrivit Luizei Bucur, instructor la sala de fitness Lady Dance din sectorul 2, un abdomen plat se obţine cu cel puţin patru antrenamente pe săptămână:„De asemenea, este foarte important ca exerciţiile să fie atât pentru abdomenul superior, cât şi pentru cel inferior. Exerciţiul fizic nu este de ajuns. Alimentaţia este la fel de importantă. Este nevoie de o alimentaţie bazată pe proteine de calitate, cum sunt cele din carnea de peste, de curcan, dar şi legume.”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite