Unde târguim în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg. Acesta ar fi mesajul pe care ni-l transmit în acest sfârşit de săptămână organizatorii diverselor târguri.

Lista este una generoasă şi îşi propune să satisfacă preferinţele şi nevoile cât mai multor potenţiali clienţi. Astfel, la Muzeul Ţăranului Român se pot cumpăra produse tradiţionale, în alveola de pe Şoseaua Kiseleff sunt expuse antichităţi, iar în Parcul Herăstrău găsiţi suveniruri. Intrarea la fiecare din aceste târguri este liberă

Cu toate că numele nu îl recomandă, târgul ,,Earth`s Market” este dedicat produselor tradiţionale, pregătite în casă. Toţi cei care preferă să mănânce sănătos pot cumpăra legume sau fructe de sezon. Vor fi aduse pe mese mezeluri sau lactate pregătite după reţetele vechi şi consacrate ale gospodinelor. Şunca presată, cârnaţii cu busuioc , pastramă în baiţ sau salamul de mistreţ sunt doar o parte din meniul care a fost pregătit clienţilor. Târgul se desfăşoară în cadrul Muzeului Ţăranului Roman, între orele 9.00- 18.00.

Antichităţi pe bulevard

Iubitorii de vechituri sunt avantajaţi în acest sfârşit de săptămână. Între obiectele pe care le vor găsi se înscriu antichităţi veritabile precum ediţii de colecţie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri şi plăci de patefon şi gramofon. Organizatorii promit de asemenea concursuri atractive. Târgul se desfăşoară în alveola de pe Soseaua Kiseleff, în intervalul orar 10.00 – 19.00.

Cadouri din Herăstrău

Bijuterii, lumânări şi săpunuri parfumate, artizanat, accesorii handmade, dar şi cadouri personalizate. Toate sunt puse la dispoziţia vizitatorilor în cadrul târgului de cadouri organizat începând cu această zi şi pe parcursul sfârşitului de săptămână. Târgul are loc în Parcul Herăstrău, la intrarea de la Arcul de Triumf, în intervalul orar 10.00- 19.00.

Târg de creaţie Green Fair

Sâmbătă şi duminică are loc o expoziţie cu vânzare de creaţii hand-made şi o întâlnire cu cei 30 de artişti care le expun, în curtea Clubului Green Hours. Majoritatea obiectelor sunt confecţionate din materiale naturale şi cuprind accesorii vestimentare, piese de mobilier, obiecte de decor interior şi bijuterii. Porţile Green Fair sunt deschise între orele 10.00-19.00.

Numărul opţiunilor de acest fel nu se opreşte aici. Mai puteţi târgui şi în curtea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti”, unde găsiţi produse ecologice.

Puteţi trece şi pe la târgul vintage din clubul Tago Mago şi pe la târgul de porumbei din Piaţa Rahova şi Samexpo, lânga Complexul Europa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite