UPDATE Poliţiştii au asistat la împuşcăturile din stradă care au avut loc azi în Bucureşti FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două grupuri s-au luat la ceartă pe strada Ţepeş Vodă. Membrii grupărilor Pascu şi Dacian au folosit pistoale cu bile şi scandalul a luat proporţii. Scandalagii au fost reţinuţi de poliţie pentru anchetă.

UPDATE În încăierare au fost folosite bâte, săbii şi pistoale.O maşină a fost distrusă. La scandal au asistat doi poliţişti care nu au intervenit. În cazul lor s-a demarat o anchetă internă, urmând ca şefii lor să clarifice care au fost motivele pentru care cei doi nu au intervenit.

Ecplicaţie:
Conform reprezentanţilor poliţiei echipajul sosit la faţa locului, în urma apelului la 112, a parcat maşina şi a mers să vorbească cu proprietarii autoturismului distrus. În acest timp, membrii celuilalt clan au venit alergând spre ei. Cei doi poliţişti au chemat întâriri. Colegii lor au venit în câteva minute.

Cum a început scandalul
Cele două familii de romi au un conflict mai vechi. Azi, cei din clanul Pascu erau la poartă când membrii familiei Dacian au trecut pe lângă ei. Din câteva cuvinte a început un întreg război, în care s-au folosit băte, săbii şi unpistol cu bile de cauciuc. 

Toate persoanele care au participat la scandal au fost identificate şi acum se află la audieri, la Secţia 8.

În scandalul de pe strada Ţepeş Vodă din Bucureşti s-a folosit un pistol cu bile de cauciuc. Scandalul a început în jurul orei 14.00. O persoană a anunţat poliţie prin 112 că mai mulţi bărbaţi s-au luat la bătaie, pe stradă. Este vorba de aproximativ 10 persoane. Unii locuiau în zona respectivă, iar alţii treceau pe stradă. În timpul încăierării, o maşină a fost distrusă, iar doi scandalagii au fost răniţi, unul la cap şi unul la picior. Ambii au fost duşi la SpitalulFloreasca, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii i-au luat pe cei pe care i-au găsit la faţa locului şi i-au dus pentru audieri, la Secţia 8.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie!

Imaginile au fost preluate de pe kriketi.com

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite