UPDATE Secretarul General al Guvernului Daniela Andreescu şi-a adus femeile de serviciu de la birou să-i facă curat în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocul acestei luni a fost decretat perioadă de curăţenie la Secretarul General al Guvernului, Daniela Andreescu. Nicidecum la sediul instituţiei, ci la una dintre proprietăţile private ale secretarului de stat, o vilă din zona Giuleşti.

UPDATE Ora 17.00: În urma anchetei desfăşurate de oficialii R.A.-A.P.P.S., Bogdan Teodorescu, fiul vitreg al secretarului de stat Daniela Andreescu, a solicitat în data de 14 iunie servicii de curăţenie. Pentru munca prestată de femeile de serviciu ale R.A.-A.P.P.S., i-a fost emisă o factură în valoare de 1.176,09 de lei.

UPDATE 23 iunie, Ora 20.00: Conducerea Regiei autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a dispus efectuarea unui control intern pentru perioada lunii în curs, în vederea identificării unor eventuale nereguli referitoare la aceste activităţi la Sucursala pentru Administrarea şi Întreţinerea Fondului Imobiliar (S.A.I.F.I.).

UPDATE 23 iunie, Ora 14.38: „Imobilul la care se face referire este coproprietate a actualului soţ cu fosta sa soţie şi figurează în declaraţia mea de avere dat fiind că actualul meu soţ după ce a divorţat de fosta soţie nu a făcut partajul şi are, astfel, un bun comun cu aceasta. Nu am fost niciodată în imobilul menţionat în articol, soţul meu nu locuieşte acolo, şi nici nu am vreo legătură cu această locaţie", a declarat Daniela Andreescu prin intermediul unei informări de presă venite din partea Secretariatului General al Guvernului.

Şefa biroului din aparatul de lucru al Guvernului a luat mai multe menajere angajate la Secretariatul General şi le-a dus la vila unde locuieşte fiul acesteia.

După ce au terminat curăţenia generală, femeile de serviciu s-au urcat în aceeaşi furgonetă cu care veniseră, cu aspiratoarele, moporile şi găleţile din recuzită. Maşina le-a lăsat la biroul de pe Splaiul Independenţei 202A, acolo unde se află locul lor de muncă real.

Potrivit declaraţiei de avere publicată pe site-ul Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu are în proprietate patru imobile în Bucureşti, Sinaia şi Mogoşoaia şi terenuri intravilane în Capitală, Mogoşoaia şi la Buşteni. Secretarul de stat mai are bijuterii în valoare de aproximativ 50.000 de lei, precum şi patru maşini.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite