Val de ironii după ce Nicuşor Dan a anunţat că a obţinut autorizaţia pentru curăţarea statuilor: „Oraşul ăsta pute, vine iarna, şi nouă ne arde de statui?!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un alt internaut îi propune primarului general să îşi facă singur statuie.  Foto: Facebook Nicuşor Dan
Un alt internaut îi propune primarului general să îşi facă singur statuie.  Foto: Facebook Nicuşor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că a obţinut avizul de la Ministerul Culturii pentru curăţarea statuilor din Parcul Cişmigiu şi procedura a început cu „clasicii literaturii române”. „Chipuri mai luminoase pentru Mihai Eminescu şi Ion Creangă în Parcul Cişmigiu”, a scris edilul pe Facebook. Postarea a stârnit un val de ironii şi nemulţumiri.

„Chipuri mai luminoase pentru Mihai Eminescu şi Ion Creangă în Parcul Cişmigiu. Am obţinut autorizaţia de la Ministerul Culturii pentru curăţarea statuilor şi am început cu clasicii literaturii române. Curăţenia în parcuri merge înainte, aşa cum am spus la sfârşitul lunii august”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook. 

Postarea a provocat un val de nemulţumiri şi glume. 

„E greşită data. Eminescu a murit in 1889, nu în 1880”, a scris un internaut.

Într-un alt comentariu, o persoană îi răspunde acestuia: „Aşa e, dar dacă vă uitaţi la Creangă, o să vedeti ca 9-le de la 1889 seamănă cu 0 de la Eminescu. Practic au curăţat prea cu spor şi au şters codiţa de la 9 la Eminescu”. 

Altcineva îi urează „somn uşor” edilului general al Capitalei. „O sa ne ia iarna prin surprindere. Somn uşor Nicuşor!”, a comentat internautul. 

„Nene, până la statui sunt atât de multe alte lucruri de făcut! Cine vă învaţă acolo comunicare? Oraşul ăsta pute, vine iarna, şi nouă ne arde de statui? Pe bune?”, a mai scris o altă persoană nemulţumită de postarea lui Nicuşor Dan. 

„O mizerie si un miros de nedescris. Locurile de joacă un pericol real pentru copii… statuile erau problema…”, atrage atenţia, într-un comentariu, altcineva. O altă persoană îl întreabă pe Nicuşor Dan dacă a văzut podurile din parcul Cişmigiu care stau să se prăbuşească. 

„Aţi văzut că podurile din Cişmigiu sunt în pericol de prăbuşire şi deja s-au desprins bucăţi mari din ele? Pe ele trec zilnic sute de oameni. Pe sub ele trec alte câteva zeci, cu bărcile”, a comentat internautul. 

Un alt internaut îi propune primarului general să îşi facă singur statuie. 

„Propun să vă faceţi statui voi ăştia care conduceţi acum Bucureştiul şi ţara, aşa ne şi închinăm, poate faceţi naibii ceva, că degeaba scriem. E o mizerie peste tot de îţi este silă să mergi pe jos”, i-a transmis internautul lui Nicuşor Dan. 

„Nu am văzut Cişmigiul în halul în care e acum, din '99, de când sunt în Bucureşti. Pute înfiorător, dvs nu vă pute, că e vis a vis de primărie? De un an de zile, puteaţi să schimbaţi directorul ăla incompetent de la alpab. Să mutaţi atribuţiile de la acea societate municipală, către primăriile de sector, daca vedeţi că nu sunteţi în stare. Cu alte cuvinte, să faceţi ceva! Herăstrăul e şi el în paragină, se lasă de tot aleea dinspre Mioriţă, în lac. Peturi, şerveţele, măşti pe marginea lacului, cât cuprinde, nu e picior de poliţist, nu am văzut nici macar o data, să patruleze, să dea o amendă pentru atâta gunoi şi rahat de câine şi căini lăsaţi liberi peste tot, cu stăpânii la 50 d emetri, care n-au cum să vadă pe unde îşi fac câinii lor nevoile. am făcut reclamaţie, mi s-a răspuns că ei patrulează. Unde, mă întreb? pe lună? Îmi pare rău că v-am votat! Nu mai zic de mijloacele de transport în comun, puteaţi măcar să faceţi banda dedicată pt ele, în anul asta... Trist, o mare dezamăgire...”, conchide o altă persoană nemulţumită, într-un comentariu pe pagina de socializare a edilului general.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite