VERDE PENTRU ŞOFERI Pasajul Basarab inaugurat ieri cu pampoane şi confetti, azi cu petrecăreţi şi preoţi. VEZI HARTA şi FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dis-de-dimineaţă, o coloană de zeci de maşini a aşteptat minute bune să primească "verde" pentru ceea ce avea să fie prima cursă pe Pasajul Basarab.

UPDATE Ora 08.20 Vezi cum arată harta pasajului Basarab!

image

UPDATE 19 iunie, Ora 12.05 Un sobor de preoţi sfinţeşte la această oră Pasajul Basarab, după ce primarul a supravegheat circulaţia din Centrul Infotrafic.

image

CLICK PE IMAGINE PENTRU GALERIE FOTO DE LA SFINŢIREA PASAJULUI

GALERIE FOTO Blocaţi în trafic pe cel mai lat pod din Europa. Vezi de ce este sugrumat traficul pe Pasajul Basarab


La ora 6 fix, mai multe echipaje de Poliţie, împreună cun reprezentant al Primăriei Capitalei au dat semnalul de plecare iar şoferii, încântaţi la maxim de prima experienţă, au turat motoarele, au dat muzica la maxim şi au claxonat tot drumul cât au traversat pasajul.



Zeci de şoferi au făcut coadă la intrarea pe pasaj. FOTO: Marian Vilău

image

"Acesta este cel mai bun lucru pe care au putut să-l facă în ultimii 20 de ani. Bravoooo!", striga şoferul unei maşini decapotabile din Prahova, cel care de altfel a avut norocul să meargă primul pe pasaj.



Cei mai mulţi dintre cei care au ţinut să urce primii pe pod au fost tineri petrecăreţi. FOTO: Marian Vilău

image

Entuziasmaţi peste măsură, tinerii cu decapotabile nu s-au mulţumit cu o singură tură şi au trecut pasajul de mai multe ori, cocoţaţi pe maşini.



Taximetriştii au testat eficacitatea podului. FOTO Marian Vilău

image

La 5 minute după marea inugurare a trecut pe pasaj şi primul tramvai, 34, care nu a oprit însă în staţiile de pe podul hobanat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite