Viceprimarul Bădulescu ameninţă Romprest cu rezilierea contractului dacă firma de salubritate mai refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Liviu Florin Albei (Arhiva)
Foto Inquam Photos / Liviu Florin Albei (Arhiva)

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu anunţă că autoritatea locală va depune plângere penală pe numele companiei de salubritate Romprest, spunând că reprezentanţii acesteia refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină amenajate în municipiul Bucureşti.

„Vorbim despre societatea Romprest care, cu o nonşalanţă ieşită din comun, refuză ostentativ să ridice aceste resturi care sunt resturi de la persoane necontaminate şi resturi care trebuie să aibă un circuit normal spre groapa de gunoi”, a afirmat Bădulescu.

El a precizat că de aproape o săptămână Primăria Sectorului 1 şi Primăria Generală a Capitalei încearcă să rezolve problema, "însă grupurile de interese din această companie vin şi invocă tot felul de prostii”.

Viceprimarul a spus că reprezentanţii Romprest invocă faptul că nu li s-a plătit factura şi că ei "nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice”.

"Astăzi, la acest moment, am luat decizia împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil, să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat, că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria. Este inacceptabil în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti!”, a afirmat, sâmbătă după-amiază, Aurelian Bădulescu.

Acesta a catalogat drept "o inepţie” atitudinea reprezentanţilor Romprest şi a anunţat că autorităţile locale vor merge până la solicitarea rezilierii contractului cu această firmă. Totodată, Bădulescu a cerut cetăţenilor să sesizeze "refuzul nejustificat” al companiei de a ridica gunoiul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite