VIDEO Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu: „Nu merg cu bicicleta pentru că nu vreau să fac bătături la c..r şi să put! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la ţară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitat la emisiunea „În comunitate” de la postul de radio Bucureşti FM, viceprimarul Bucureştiului a declarat că nu vrea să meargă cu bicicleta pentru că nu vrea să facă „bătături la c..r”, adăugând după câteva minute că n-are hemoroizi pentru că e crescut la ţară.

Aflat la o dezbatere radio despre mobilitate urbană, viceprimarul Aurelian Bădulescu a avut cel câteva intervenţii deplasate în cadrul discuţiei, scrie hotnews.ro

„ Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă aţi lucra, să spunem, aţi fi avocat, şi vreţi să mergeţi cu bicicleta… Domn’le, dar nu puţi când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puţi. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”, a spus Bădulescu”, a declarat Bădulescu.

Nu a fost singura abatere, viceprimarul făcând o altă declaraţie neaşteptată la doar câteva minute.

„Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c...! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la ţară şi nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la c...r şi să put! Eu sunt curat, sunt crescut la ţară”, a declarat Bădulescu.

Întrebat despre ieşirea viceprimarului, Gabriela Firea a amintit că Aurelian Bădulescu este „un om foarte muncitor”, adăugând, totuşi, că are „derapaje destul de mari în ceea ce priveşte limbajul”.

„ Voi vorbi cu dumnealui azi şi voi vedea exact ce s-a întâmplat. Nu pot să fiu de acord cu aşa ceva”, a declarat Gabriela Firea.

Într-adevăr, nu este primul derapaj al lui Aurelian Bădulescu. În 2018, viceprimarul a jignit mai mulţi consilieri USR într-o şedintă a Consiliului General, după ce aceştia au votat împotriva unui proiect de colaborare între Consiliul Local Sector 4 şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

„Bulangii, javre ce sunteţi! Nişte animale!”, le-a spus Bădulescu atunci consilierilor USR.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite