Victimele "înţepătorului din tramvaiul 41" vor primi despăgubiri de până la 7.700 lei de la acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victimele lui Cătălin Nistor, “înţepătorul din tramvaiul 41” vor primi de la agresor daune cuprinse între 7.000 şi 7.700 de lei. Decizia este a Curţii de Apel Bucureşti şi are caracter definitive şi irevocabil.

Bărbatul care a înţepat în luna ianuarie a acestui an mai multe femei cu un ac pe linia tramvaiului 41 a fost condamnat la zece luni de închisoare cu suspendare. În plus, toate cele opt victime ale sale au intentat un proces civil în aceeaşi lunăprin care îi cereau acestuioa daune morale.

Totodată, Cătălin Nistor este obligat, prin decizia Judecătoriei Sectorului 6, să plătească celor opt victime ale sale, toate femei, despăgubiri în valoare totală de 61.600 de lei. Mai précis sume cuprinse între 7.100 şi 7.700 lei.

Bărbatul, de meserie inginer, nu agresa orice femeie, ci doar pe cele înalte, slabe, brunete şi frumoase. Acesta a fost depistat de poliţişti după ce o tânără care circula cu tramvaiul 41 şi care a avut totuşi prezenţă de spirit şi i-a făcut agresorului o poză cu telefonul mobil şi a depus prima plângere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite