VIDEO Autobuz inundat în Bucureşti: apa a năvălit peste călători după ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Cpatură video
FOTO Cpatură video

Ploaia abundentă de vineri după-amiază a afectat şi autobuzele STB din Capitală. Un călător a postat pe Facebook imagini cu un autobuz din care se scurg şuvoaie de apă.

Nivelul apei a crescut atât de mult pe străzile Capitalei, încât apa a pătruns în autobuzele STB. 

Imagini postate pe Facebook surprind călătorii care încearcă să ţină picioarele ridicate pentru a nu se uda din cauza apei care a năvălit într-un autobuz de transport în comun. 

Comentariile intrnauţilor nu au întârziat să apară: „Acum că vă spală autobuzele tot nu vă convine...” a replicat ironic un utilizator. „Asta da spălătorie smart”, a spus o altă persoană. „Încă un lucru inclus în programul de guvernare. Jaccuzi mobil”, a comentat cu cinism un bărbat, în timp ce un altul a remarcat că e „Bine că nu era aglomerat, altfel înotau, săracii“.

Ploaia de vineri după-amiază a luat cu asalt casele, subsolurile, străzile şi chiar o staţie de metrou şi Gara de Nord. Vineri după-amiaza Capitala s-a aflat sub cod portocaliu din cauza ploii. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru a evacua apa din case, subsoluri şi de pe unele străzi din Bucureşti şi din Ilfov, acumulată în urma ploii, Atenţionarea de vreme rea este valabilă până la ora 19:30 Se circulă cu dificultate în aproape tot Bucureştiul.

Staţia de metrou Aviatorilor, inundată după ploaia puternică FOTO VIDEO

Ploaia din Bucureşti a inundat mai multe case şi străzi. Traficul, paralizat. Codul portocaliu, prelungit 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite