Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Bucureştenii distrug barierele pentru a evita să plătească parcarea. „Toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi”

16
3 Aug 2020 08:57:19
Autor: Călin Gavrilaş
Şofer care forteaza intrarea intr-o parcare Captură video
Şofer care forteaza intrarea intr-o parcare Captură video

Unii şoferi folosesc diferite metode pentru a intra cu maşina în parcările dotate cu bariere. Imaginile surprinse de camerele primăriei au ajuns la Poliţia Locală.

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, a publicat imagini video cu mai mulţi şoferi care forţează intrarea într-o parcare publică.

„Vrem să ne bucurăm cu toţii cât mai mulţi ani de investiţiile făcute în sectorul nostru. Mai avem multe de făcut, aşa că este important să folosim ceea ce avem aşa cum trebuie, astfel încât eforturile să fie îndreptate către noile proiecte, nu către reparaţia celor deja existente, spune primarul.

Unii şoferi apelează la metoda intrării cu viteză în parcare, în speranţa că bariera se va ridica singură, iar rezultatul se vede în imagini.

Alţi şoferi sunt ajutaţi de prieteni care ridică manual bariera, astfel încât maşina se poate strecura în parcare fără să fie înregistrată, iar la final să achite vreo taxă.

„Evident că toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi, aşa că vă rog să anunţaţi de îndată Poliţia Locală dacă întâlniţi astfel de cazuri”, adaugă Daniel Băluţă.


Citeşte şi:

Analiză sector cu sector. Ce şanse are dreapta aproape unită să câştige Capitala

Scăpaţi de insolvenţe, fraţii Micula vor să construiască un bloc în inima Capitalei

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

G M
3.08.2020, 09:09:37

Publicați-le poza și nr mașinii să-i cunoască toată lumea. Și-au pierdut ”demnitatea” când apelează la astfel de acțiuni. Legea ar trebui să fie mai aspră.

+9 (9 voturi)
Constantine Constantine
3.08.2020, 09:18:09

Pe linga amenda ar trebui si citeva saptamini de munca in folosul comunitatii, ca sint o gramada de lucruri de facut prin Bucuresti.Dar neaparat cu jandarmul in urma infractorului si dat pe posturi TV ca sa-l vada familia, amicii, colegii si sa-l faca dupa reabilitare de cacao.A doua oara nu mai face!

-4 (22 voturi)
bolintin vale
3.08.2020, 09:24:10

CAPITOLUL V Distrugerea şi tulburarea de posesie Art. 253 Distrugerea Art. 253 Noul Cod Penal Distrugerea Distrugerea şi tulburarea de posesie (1) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Detalii: https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-253 mai e cazul sa va traduc din romana in romana?

+4 (4 voturi)
Utilizator Adevărul
3.08.2020, 09:54:57

Comentariu considerat abuziv.

TIBI
3.08.2020, 09:55:44

rumanașul are tupeu ieșit din comun

+2 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (16)

Modifică Setările