VIDEO La limită. Accident cu şase maşini pe un mare bulevard din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Doralina Buga
Foto Doralina Buga

Carambol cu şase maşini într-o intersecţie din sectorul 4 al Capitalei. Incidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere instalată în zonă.

Accidentul în care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc la intersecţia bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Niţu Vasile.

În imagini se vede cum un şofer intră cu viteză în intersecţie, loveşte o maşină care venea din dreapta. Intră apoi pe contrasens unde trece razant pe lângă doi pietoni care traversau pe trecere şi într-un final se opreşte în coloana de maşini care aştepta la semafor.

În urma accidentului au fost doar pagube materiale.

View this post on Instagram 6 morţi puteau fi în accidentul de astazi: Dacă erau pietoni pe trecere puteau fi morţi sau paralizaţi pe viaţă. Sunt atât de multe accidente aici datorită prostiei celor responsabili cu semnele de circulaţie din acea intersecţie. Oamenii ăştia responsabili cu semnele ar trebui sa fie la puşcărie pentru omor prin imprudenţă. Doar că vocile noastre nu sunt auzite. Nu e destul share la acest post pt că oamenilor nu le pasă. Oare tu vei da share? A post shared by Andy Popescu (@andypopescuvlogs) on Jun 3, 2020 at 12:49pm PDT
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite