VIDEO Perlele lui Vanghelie: Goagăl, Miiami, hotele. Vezi care au fost cele mai haioase declarații ale primarului „care este“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie a rămas cunoscut ca primarul „care este“ pentru modul în care a conjugat verbul „a fi“ la o emisiune televizată. Acesta a continuat cu derapajele verbale care de multe ori au trezit amuzamentul.

Ultima afirmație a lui Vanghelie, care a fost înlăturat din fruntea PSD București  a fost făcută aseară la un post de televiziune când primarul sectorului 5  a spus că nimeni nu poate conduce organizaţia de Bucureşti decât dacă este bun, nu un pămpălău, altfel este "ejaculat".

Vedeți mai jos și alte înregistrări memorabile despre cum a conjugat Vanghelie, verbul a fi ajutat de Robert Turcescu. Pentru că nu s-a descurcat singur, el a luat o bilă neagră la emisiunea 100% sau vezi ce a spus despre „românii care nu trebuie speriați cu formule ce trebuie căutatate pe GOAGĂL unde găsim păpădia sau pe Herodot“.

Primarul sectorului 5 a vorbit și despre plecarea unor consilierii în „Briitania, Miiami sau la Cucuieții din Deal“ sau despre „domnul Cocoș, bărbatul, soției doamnei“.

Vanghelie mai vorbește și despre primari buni pentru „Guinisbuc“ sau îi îndeamnă alegătorii să nu voteze parlamentari cu „hotele“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite