VIDEO Poliţiştii protestează în lanţuri în faţa sediului MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi lideri sindicalişti ai agenţilor de poliţie protestează pentru a cincea zi la rând în faţa Ministerului Administraţiei şi Internelor. Protestul lor va continua, dacă cererile nu le vor fi ascultate, spun ei.

Sindicaliştii vor ca problemele care i-au împins la protest să fie rezolvate. ACeştia sunt nemulţumiţi de condiţiile de muncă, de faptul că Ordinea Publică şi Poliţia Rutieră ar putea trece în subordinea primarilor, de concedierile în masă. Liderii sindicatelor spun că vor continua să protesteze în faţa MAI, atâta timp cât va fi nevoie.  

„Vom protesta în fiecare zi, până la 19 august. Dacă în aceste două săptămâni nu se va rezolva nimic, vom merge după domnul ministru. Probabil va pleca în delegaţie. Noi vom merge să vedem unde se duce. Nu cerem ceva ce nu poate să realizeze. Ştim că stă în pixul domnului ministru să semneze modificările unor ordine. Dacă nu are pix, îi vom face noiu unul cadou, la următoarea întâlnire", a declarat, pentru „Adevărul", Iulian Surugiu, lider sindical.

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite