Imagini de la bătaia cu bâte din Piaţa Constituţiei, în urma căreia un bărbat a murit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătaie cu bâte şi săbii a avut loc, duminică seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Înregistrarea realizată de un şofer a surprins momentul violenţelor, în urmă cărora un bărbat a murit şi un altul a fost grav rănit.

Violenţele au avut loc în jurul orei 23.00. Conform primelor informaţii, pe lângă bâte şi săbii, cei care s-au bătut în Piaţa Constituţiei ar fi folosit şi arme de foc neletale.

Conform Poliţiei Capitalei, luni dimineaţă, prin apel la 112, a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane.

În urma scandalului, două persoane au fost rănite, iar un echipaj de urgenţă le-a acordat îngrijiri. Ulterior, în urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a decedat. Cadavrul acestuia a fost ridicat şi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei, scrie news.ro.

Poliţiştii au audiat mai multe persoane în timpul nopţii, urmând să ofere publicului mai multe detalii despre cauza conflictului.

Potrivit Poliţiei, o dispută verbală a degenerat în bătaia la care au luat parte zeci de persoane, după cum se poate vedea în imaginile surprinse de un şofer. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite