VIDEO Tânăra care şi-a bătut câinele în tramvai a fost amendată, iar patrupedul îşi caută acum stăpân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra care a fost filmată în timp ce-şi bătea câinele într-un tramvai din Bucureşti a fost identificată şi amendată, iar câinele îşi caută acum stăpân.

Imagini violente au fost filmate pe 11 martie în tramvaiul 25 din Capitală şi postate pe Facebook, unde au stârnit un val de reacţii, primind peste 1.000 de comentarii şi aproape 4.000 de distribuiri. 

Căţeluşa în vârstă de opt luni a ajuns în grija Autorităţii pentru Protecţia Animalelor, care îi caută acum stăpân, iar fosta ei stăpână are de plătit o amendă de 2.000 de lei.

„Lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti au identificat-o pe tânăra care, săptămâna trecută, a fost filmată în timp ce îşi lovea câinele într-un mijloc de transport în comun. Invitată la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti pentru a da explicaţii, A.G. a recunoscut incidentul. Astfel, pentru nerespectarea Legii 205/ 2004 privind protecţia animalelor, femeia a fost sancţionată contravenţional cu suma de 2000 de lei. Mai mult, A.G. a predat câinele către Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, acolo unde acesta se afla acum spre adopţie“, a anunţat Poliţia Locală Bucureşti.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

Kara caută acum un stăpân iubitor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite