Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Se ridică maşinile abandonate pe străzile din sectorul 4

0
19 Mar 2014 18:24:56
Autor: Ana Dumbara
23 de maşini, fără stăpân sau abandonate, ridicate astăzi din Sectorul 4 FOTO Adevărul
23 de maşini, fără stăpân sau abandonate, ridicate astăzi din Sectorul 4 FOTO Adevărul

În Sectorul 4 s-au ridicat, astăzi, 23 de autovehicule, dintre care cinci fără stăpân şi 18 abandonate. În cadrul campaniei de curăţenie de primăvară, paralel cu activităţile de salubrizare şi de igienizare, reprezentanţii Sectorului 4 au demarat o amplă acţiune de identificare şi ridicare de pe domeniul public a maşinilor fără stăpân şi a celor abandonate.

Aflate într-o avansată stare de uzură, „ pe lângă aspectul inestetic indus zonelor în care au fost uitate  de proprietarii lor, respectivele vehicule perturbau traficul pietonal şi ocupau ilegal locurile din parcările de reşedinţă, împiedicând, totodată, operaţiunile de salubrizare şi igienizare“, declară reprezentanţii primăriei Sector 4.

Inventarierea acestora a demarat încă de la finalul anului precedent, fiind realizată cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 4 şi al funcţionarilor de proximitate, responsabili cu monitorizarea celor 12 zone, în cadrul programului „Mini Primari”.


În cursul zilei de miercuri, 19 martie, 23 de autovehicule au fost ridicate de pe străzile Lamoteşti, Abatorului,  Măriuca, Samoilă Dumitru, Emil Racoviţă, Străduinţei, Frumuşani, Secuilor, precum şi de pe şos. Olteniţei, şos. Berceni, bd. Constantin Brâncoveanu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările