Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Weekend Sessions - Sesiuni de jazz şi lectură la Grădina Botanică

0
2 Jul 2022 10:20:43
Autor: News.ro
FOTO: News.ro
FOTO: News.ro

Sesiuni muzicale cu Tudor Niculescu Mizil (chitară clasică) şi Trio Gabriela Costa/Alex Man/Alex Mike sunt programate sâmbătă la Grădina Botanică, în cadrul Weekend Sessions, iar duminică vor cânta Fernando Mihalache (recital acordeon) şi Ruxandra Zamfir & Sorin Romanescu (jazz).

În ambele zile, participanţii vor putea lua parte la sesiuni de poezie contemporană cu Adelina Pascale şi George Pandrea, sesiuni de lectură cu Viorel Ilişoi la Editura Gri, sesiuni de yoga cu Alexandra Bociu, ateliere creative pentru copii (robotică, pictură, flori presate) şi proiecţii de film de la UNATC şi o comedie premiată din selecţia Bad Unicorn în cel mai mic cinema.

Pentru prima oară avem invitate în acest weekend  mai multe librării şi edituri la cel mai mic salon de carte de la umbra copacilor pajiştii Weekend Sessions: Asteroidul B 612 , Editura Frontiera, Casa de Editură Max Blecher, Editura GRI, Editura MNAC Bucharest şi Cărtureşti.

Weekend Sessions se desfăşoară la Grădina Botanică din Şoseaua Cotroceni, 32, sâmbătă şi duminică, de la ora 16.00 la 21.00. Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările