Zeci de mii de flori au fost plantate în Sectorul 3 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sectorul 3 din Capitală au fost plantate, în această primăvară, 27.000 de flori provenite din pepiniera ADPB Sector 3. Acestea au fost plantate pe aliniamentele stradale, în grădinile blocurilor, în scuarurile străzilor secundare şi în intersecţii, după cum au anunţat reprezentanţii primăriei de sector.

Plantarea florilor face arte din campania „Curăţenia de primăvară”, derulată de departamentele de specialitate ale Primăriei Sectorului 3.
De asemenea, în perioada imediat următoare, la solicitarea asociaţiilor de proprietari, vor fi plantate în grădinile blocurilor alte 7.000 de flori. Tot aici a fost plantat şi gazon.

Campania de curăţenie de primăvară din Sectorul 3 a început pe 16 martie şi se va încheia în data de 30 aprilie. În cadrul acestei campanii sunt curăţate spaţiile verzi din jurul blocurilor, prin operaţiuni de igienizare care constau în adunarea pietrelor, a crengilor şi a resturilor menajere, greblat, strângerea şi încărcarea gunoiului rezultat, precum şi evacuarea deşeurilor.

De asemenea, se dezlipesc afişele şi reclamele neautorizate de pe stâlpi şi mobilierul stradal. Parcările sunt spălate şi sunt igienizaţi recipienţii de precolectare a deşeurilor de pe domeniul public. Totodată, locuitorii Sectorului 3 sunt avertizaţi cu privire la interdicţia abandonării deşeurilor pe domeniul public.

Pe toată durata campaniei, activităţile sunt derulate de departamentele de specialitate din cadrul Primăriei Sectorului 3, ADPB SA şi SC Rosal Grup SA.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite