Ziua Femeii, sărbătorită cu piese de teatru şi concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe evenimente dedicate Zilei Femeii vor fi organizate în Capitală în acest weekend. Printre acţiunile dedicate doamnelor şi domnişoarelor se numără un concert susţinut de Ştefan Bănică Jr., dar şi mai multe piese de teatru.

Ştefan Banică Jr. susţine pentru al patrulea an consecutiv un concert acustic la Circ & Variete Globus. Astfel, pe 7 si 8 Martie, de la ora 19.30, sub numele „Love Songs”, artistul le dedică doamnelor şi domnişoarelor cele mai frumoase melodii de dragoste lansate de-a lungul carierei sale, în varianta lor acustică.

Piese de teatru de Ziua Femeii

Cântăreaţa de muzică jazz Irina Sârbu va susţine un concert la Teatrul Godot, pe 8 Martie, împreună cu Puiu Pascu (pian), Ciprian Parghel (bas) şi Tudor Parghel (tobe). Evenimentul este intitulat sugestiv „Femeia, eterna poveste“, iar acordurile de pian vor începe să se audă de la ora 22.00.

De Ziua Femeii, pe 8 Martie, la Teatrul Nottara din Capitală va fi prezentat spectacolul „Scandal la Operă!“, de Peter Borok, în sala „Horia Lovinescu“. Din piesă fac parte Mircea Diaconu, Adrian Văncică, Raluca Gheorghiu şi Alexandru Jitea. De asemenea, în sala „George Constantin“ de la Nottara va avea loc spectacolul „Vizitatorul“, de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Claudiu Goga. Vor juca Alexandru Repan, Mircea Andreescu, Crenguţa Hariton şi Cristian Nicolae.

Teatru la Sala Palatului

Primăria Sectorului 3, prin Centrul Cultural Casa Artelor, organizează duminică, 9 martie, la Sala Palatului un eveniment dedicat femeilor. „Scandal la Operă” este producţia teatrală care va începe la ora 19.30 şi la care doamnele şi domnişoarele pot participa pe baza unor invitaţii ridicate de la Casa Artelor (Bulevardul Mircea Vodă nr. 5).
 

Pe aceeaşi temă:

Anda Adam, în concert la Galleria Arad de Ziua Femeii

Cum sărbătoresc românii Ziua Femeii: concerte, spectacole interzise minorilor şi piese de teatru

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite