articolul anterior articolul urmator

Ziua în care a început „fenomenul Piaţa Universităţii“, după un miting al PNŢCD

9
22 Apr 2019 18:27:53
Autor: Mariana Iancu
Mitingul din aprilie 1990 Arhivă Fundaţia Corneliu Coposu
Mitingul din aprilie 1990 Arhivă Fundaţia Corneliu Coposu

9 Comentarii

Popa .Basca
22.04.2019, 19:15:44

Ce pacat ca PNTCD-ul a murit odata cu Seniorul! Oricum,spiritul PNTCD ramane viu,dincolo de simulacrul de partid pe care se bat sacalii oportunisto-fripturisto-securisti care se erijaza in conducatorii acestui simbol al rezistentei anticomuniste.In Piata Universitatii au fost,cu siguranta,multi infiltrati si "acoperiti",dar au fost si foarte,foarte multi dintre oamenii care visau la o Romanie fara democratie originala.Din pacate,au castigat ceilalti.Tot din pacate,democratia noastra a devenit si mai originala.

+5 (7 voturi)
Markus Roman
22.04.2019, 21:58:10

A fost ziua in carea a inceput manipularea makacilor. In final s-a dovedit ca guvernarea taranista si PNL-ista a fost cea mai mae catastrofa. ,,Fenomenul" de atunci este exact si in totalitate ca si ,,fenomenul" actual al primatelor care se aduna in Piata Victoriei si urla la ordinele lui Dinita si Marian Ceausescu. -Spuneti cum erau dusi ,,fenomenalii" de atunci sa manance gratuit in serii la subsolul sediului PNT -Spuneti despre destrabalarea si betziile care aveau loc atunci in PU si depravarea care avea loc in corturile ,,demonstrantilor", alimentati gratuit cu bautura, tigari si droguri -Spuneti cum oamenii erau platiti de PNT si PNL ca sa stea in PU si ca sa participe la demonstratii [un subaltern de-al meu plecat ca gura-casca acolo, a fost platit ptr a demonstra si pus sa strige: ,,Traiasca regele". I-au dat 50 Lei, o sticla cu vin si un pachet Kent pe care le-a luat si apoi a fugit la prima ocazie]. -Spuneti cum oamenii erau platiti cu un costum de blugi daca aduceau o lista cu datele personale din buletin si cu semnaturile a 10 persoane. Asa au ajuns ca la alegeri sa aiba mai putzine voturi decat pretindeau ca au membri [Stiu de la o cunostinta care mi-a cerut si mie datele, dar nu i le-am dat. Omul mi-a spus cinstit pt ce-i trebuiau]. Felicitari minerilor ca au curatat PU de jegurile stranse acolo si care ne faceau de ras capitala.!

-4 (4 voturi)
Flavian Florea
23.04.2019, 01:12:04

@Markus Roman Auzi bai , BOU CU TATE , unde ai vazut TU tampeniile care le scoti? TU , nu tata Veta sau Dorel turmentatu' din subordinea ta de pe-atunci ? Ia zi , pe unde erai sef ? Auzi bai , cretinule , dupa atatia ani inca mai sustii ca minerii "au curatit" ? Nu cumva au plantat si panselute? Nu pot sa cred ca in ziua de azi inca mai exista RETARDATI care sa creada ineptiile care le debiti

+3 (3 voturi)
Flavian Florea
23.04.2019, 01:14:06

Handicapatii ca tine ne-au distrus sansa care am avut-o acum treizeci de ani!

+2 (2 voturi)
Mihai Popescu
22.04.2019, 22:09:33

Am fost pe la Piata universitatii atunci dar totul mi s-a parut destul de civilizat. Nu am vazut golani pe acolo.Poate ca erau multi securisti.

0 (0 voturi)