120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania, fără să achite nota de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 120 de români care participau la o petrecere de botez organizată într-un restaurant din nord-estul Spaniei au părăsit localul, dintr-o dată, fără să achite nota de plată, informează Digi24. Mai mult, fugarii ar fi ameninţat proprietarii că îi calcă cu maşina. Potrivit proprietarilor restaurantului, paguba se ridică la 2000 de euro.

Proprietarul restaurantului a declarat, pentru corespondentul DIGI 24 din Spania, că, sub pretextul că ar sărbători un botez, cei 120 de români au intrat în restaurant, au comandat apă, sucuri, mâncare şi 30 de sticle de whisky. 

Petrecăreţii, care achitaseră o garanţie de 900 de euro, au părăsit restaurantul El Carmen din Bembibre cu puţine momente înainte de servirea desertului, a spus proprietarul localului, Antonio Rodriguez, citat de BBC, potrivit News.ro

Proprietarii au încercat să îi oprească, dar românii au ameninţat că dau cu maşinile peste ei. 

”S-a întâmplat pe parcursul unui singur minut. A fost ceva planificat şi ei au plecat în fugă”, ar fi adăugat patronul spaniol, potrivit sursei citate.

Antonio Rodriguez a oferit Poliţiei spaniole toate detaliile şi elementele aferente rezervării făcute de petrecăreţi, însă a spus că are puţine speranţe în privinţa şanselor sale de a fi despăgubit. 

Poliţia a dezvăluit cotidianului El Pais că nu a putut să contacteze deocamdată pe niciunul dintre cei 120 de petrecăreţi.

Potrivit plângerii depuse de Antonio Rodriguez, aceştia au consumat aperitivele, felul principal şi 30 de sticle cu diverse băuturi alcoolice. Patronul restaurantului El Carmen a mai spus că a fost pentru prima dată când a asistat la un astfel de incident de când lucrează în această industrie, în care a debutat în urmă cu 35 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite