13 kilograme de canabis au fost confiscate de ofiţerii de la Crimă Organizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unor acţiuni de prindere în flagrant delict şi a două percheziţii efectuate în Bucureşti, poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au ridicat aproape 13 kilograme de cnnabis, cu o valoare aproximativă pe piaţă de un milion de lei.

La data de 21 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, urmată de o percheziţie, pe raza municipiului Bucureşti, la adresa folosită de un bărbat, de 33 de ani, bănuit de trafic de droguri.

În urma acestor activităţi au fost ridicate 12,5 kilograme de canabis, 5.000 de euro, 550 de lei, 2 telefoane mobile cu cartele sim şi 4 cântare electronice de mare precizie.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, trafic internaţional de droguri de risc şi fals privind identitatea.

Anterior, la data de 20 iunie a.c., poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. au surprins în flagrant delict, în Bucureşti, un alt bărbat, de 38 de ani, bănuit de implicare în activitatea infracţională, iar ulterior au efectuat o percheziţie la locuinţa acestuia.

În urma efectuării acţiunii de prindere în flagrant delict şi a percheziţiei domiciliare, au fost ridicate 400 de grame de cannabis, 6.900 de lei, 3.360 de euro, 2 cântare electronice de mare precizie şi 2 telefoane mobile cu cartele sim.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Investigaţiile în cauză s-au desfăşurat în perioada martie - iunie 2018 şi au vizat depistarea şi tragerea la răspundere penală a unor persoane bănuite de efectuarea de activităţi ilicite în domeniul traficului şi consumului de droguri de risc.

Din anchetă au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi efectuat transporturi lunare de canabis, fiecare asemenea transport cântărind între 10 şi 15 kilograme. De asemenea, în activitatea infracţională erau folosite acte de identitate falsificate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite