27 de copaci s-au prăbuşit în Capitală din cauza vântului puternic. În ce zone au intervenit pompierii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cod galben de vânt puternic Foto: Arhivă
Cod galben de vânt puternic Foto: Arhivă

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au intervenit marţi, până la ora 18:00, pentru gestionarea a 27 de solicitări venite de la populaţie ca urmare a căderii de arbori pe maşini şi carosabil. Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic şi o prognoză specială de vreme rea pentru Bucureşti, valabile până la ora 23.00.

Update: Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 61 de solicitări în Municipiul Bucureşti, astfel: 27 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme, 23 pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil, şase degajări elemente de tencuială, patru table desprinse de pe acoperiş şi un stâlp. 

În judeţul Ilfov am intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe carosabil 

Aceştia au acţionat printre altele pe: strada C.C. Arion , strada Petru Rareş, strada Logofăt Udrişte, parcul Cişmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă,  Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni, Calea Victoriei, Bd. Dacia, strada Cernişoara , strada Ghidigeni. 

Potrivit ISUBIF, 16 dintre  intervenţii au fost  pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme şi 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil. 

  

Totodată, au fost emise mesaje pentru informarea populaţiei prin intermediul panourilor electronice stradale si prin reţelele de socializare.

Cod galben de vânt puternic

Un cod galben de vânt puternic este în vigoare în toată ţara, până la ora 23.00. Vântul va sufla cu rafale de până la 70 - 80 km/h.

De asemenea metorologii au emis ieri şi o prognoză specială pentru Bucureşti care se încheie în această seară, tot la ora 23:00.

Din dimineaţa zilei de marţi (18 mai) vântul va avea intensificări, mai susţinute după-amiaza şi seara, când la rafală se vor depăşi viteze de 60...65 km/h. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 24 de grade, iar temperatura minimă va fi de 12...13 grade.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite