75.000 de pachete de ţigări de contrabandă, ridicate de poliţişti, după o urmărire ca în filme VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
75.000 de pachete ţigări de contrabandă, ridicate de poliţişti FOTO DGPMB
75.000 de pachete ţigări de contrabandă, ridicate de poliţişti FOTO DGPMB

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins, sâmbătă dimineaţă, în flagrant trei bărbaţi în timp ce transportau 1.500.000 de ţigarete de contrabandă, respectiv 75.000 de pachete de ţigări. Aceştia au încercat să fugă, însă au fost blocaţi şi imobilizaţi de poliţişti.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani, erau bănuiţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice că făceau contrabandă cu ţigarete, astfel încât au hotărât supravegherea acestora. Astfel, contrabandiştii au fost prinşi în flagrant, în timp ce transportau 75.000 de pachete de ţigări. 

„Bărbaţii au încercat să se sustragă prinderii, astfel încât au fost blocaţi cu autospecialele din dotare de către poliţişti, doi dintre aceştia fiind imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii. Prejudiciul crat prin comiterea infracţiunii este estimat la 900.000 de lei, până la acest moment fiind indisponibilizate trei autoturisme utilizate de către bănuiţi”, informează un comunicat al Poliţiei Române. 

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul infracţiunii de contrabandă, cu doi dintre cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor. Faţă de al treilea bărbat este propusă luarea măsurii arestării preventive în lipsă, întrucât se sustrage cercetărilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite