articolul anterior articolul urmator

VIDEO Închisoarea secretă CIA pe teritoriul României. Fostul şef al SIE, Ioan Talpeş: Am avut o înţelegere cu CIA

7
19 Dec 2014 21:08:32
Autor: Andrei Aştefănesei
Fostul şef al SIE, Ioan Talpeş FOTO Adevărul
Fostul şef al SIE, Ioan Talpeş FOTO Adevărul

7 Comentarii

rolari
19.12.2014, 23:58:25

Adevarule, cine a avut ideea creata cu reclama fix-parial mobila in subsolul ecranului? Dupa 25 de ani?! Atat va dura pana o scoateti? nu de alta dar atat de mult ma irita ideile idioate ca prefer sa-mi iau vacanta pana cand dispare aceasta reclama - poate citibila dar tot ce ti se baga fortat sub nas NU se citeste - e regula !

+5 (5 voturi)
Nicolae Pop
20.12.2014, 02:15:09

Lepra slugarnica a satanistilor Americani.

0 (2 voturi)
Nicolae Pop
20.12.2014, 02:17:15

Ti-a placut sa-ti dai pantalonii pe vine in fata Yankeilor spurcati?

0 (2 voturi)
M Costi
20.12.2014, 08:08:21

CIA are "statii" pentru agentii sai in toate tarile despre care este interesata , legale acolo unde are relatii amicale cu "gazda" si ilegale acolo unde nu este agreata ! Solicitarea CIA e a avea o "locatie" pe teritoriul Romaniei nu este ceva neobisnuit in practica agentiei americane insa acest lucru nu inseamna automat ca respectiva "locatie" insemna automat un centru de detentie ! De ce ar fi facut acest lucru in Romania si nu in una dintre nenumaratele tari unde SUA au baze militare permanente , scoase de sub jurisdictia tarii gazda , ca de exemplu in Germania , Marea Britanie , Italia , Spania sau Guantanamo-Cuba ? Apoi , in Romana nu exista o baza militara a SUA ci doar un punct de tranzit pe aeroportul M. Kogalniceanu , partajat atat cu Armata Romana cat si cu traficul aerian civil ! E greu de crezut ca un centru de detentie al CIA pe aeroportul de langa Constanta sau intr-o cladire din ...Bucuresti ar fi ramas necunoscuta macar unui roman ( civil sau militar ) . Din cate stiu , pana acum nici un roman n-a afirmat despre asa ceva .Toate presupunerile au venit din strainatate.

+1 (1 vot)
Stan Toma
20.12.2014, 08:35:53

Când Statul Român semnează nu acord, un,parteneriat,o colaborare, o alianță secreta,procuratura nu are ce face. Este pur și simplu depășită. Procurorii,judecătorii și cei din justiție nu au atribuții sau dețin secrete de stat și nu se pot împotrivi deciziei de a secretiza unele acțiuni ale statului.Parlamentul aprobă sau se opune, da legi sau sau anulează legi,amnistiaza sau nu și are comisii pentru supravegherea câți taților SIE,SRI etcetera fără sa fie necesar acordul Justiției. Cu alte cuvinte justitia joaca după cum îi cântă parlamentul.