Eveniment

articolul anterior articolul urmator

ÎPS Teodosie îl critică pe Bănescu pentru declaraţiile despre vaccinare: Nu murim când vrea medicul, ci când vrea Dumnezeu, aşa încât să nu amestecăm lucrurile

59
3 May 2021 20:36:26
Autor: Cristina Morozan
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, nu este de acord cu purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Foto: Arhivă
Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, nu este de acord cu purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Foto: Arhivă

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a criticat modul în care se implică purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, în campania de vaccinare anti-COVID, precizând că „e treaba medicilor să se implice, noi nu ne amestecăm”.

„Hristos este doctorul suprem, iar cel ce comentează este un laic care nu poate să înţeleagă ce trăieşte un slujitor. Am citit (ce-a spus) şi m-am mirat. Mi-a fost student, dar vrând să dea răspunsuri de tot felul, se încurca în ele. E treaba medicilor să se implice, noi nu ne amestecăm. Mai mare protecţie ca a lui Dumnezeu nu putem avea. Nu murim cand vrea medicul, ci când vrea Dumnezeu, aşa încât să nu amestecăm lucrurile”, a declarat ÎPS Teodosie, luni, la Antena 3.

ÎPS Teodosie a făcut aceste declaraţii deoarece nu este de acord cu ce susţine Vasile Bănescu care a afirmat că vaccinul nu trebuie comparat cu Sfânta Împărtăşanie şi că preoţii care au susţinut că „vaccinul autentic şi cel mai bun este Sfânta Împărtăşanie” au făcut o greşeală.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

59 Comentarii

Dumnezeu
3.05.2021, 20:50:34

Pe astas l-as injecta fortat cu niste Zeama Chimica :))))

-4 (26 voturi)
L. L.
3.05.2021, 20:51:04

De ce nu ma mira ca IPS de la mare a declarat tocmai la Antena 3!

+13 (19 voturi)
bios
3.05.2021, 20:59:55

Nenorocitul asta satanic - spagoveanu - mai are sa il calce in picioare pe Patriarh. Netrebnicul depaseste orice limita a josniciei...ar trebui caterisit. Cat de imbecil trebuie sa fii sa participi la o "slujba" tinuta de unul ca asta ?

-3 (39 voturi)
Moto Moto
3.05.2021, 21:02:19

Teodosie este un mare mincinos si demagog. Daca mori doar cand vrea doamne-doamne atunci sa nu mai calce toate lipitorile astea prin spitale.

+16 (20 voturi)
Coronavirus Noul
3.05.2021, 21:07:11

Diavolul asta în sutana e de o nesimțire crasa. Privirea de securist îi arată putreziciunea sufletului. Eu ma întreb de ce Sinodul îl păstrează în funcția asta, fiind securist dovedit. Sau tocmai de asta?

+14 (16 voturi)

Vezi toate comentariile (59)

Modifică Setările