Şofer de BMW, arestat preventiv pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. El fugise din ţară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii români au reuşit reţinerea unui tănăr căutat pentru accidentarea mortală a unui bărbat şi părăsirea locului accidentului. Tânărul a fost reţinut miercuri, pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară, la peste o lună de la comiterea accidentului.

„În data de 12 februarie a.c, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere-Biroul Accidente cu Autori Necunoscuti in colaborare cu politisti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontiera, respectiv politisti din cadrul Directiei Operaţiuni Speciale, au indentificat un tânăr  despre care exista presupunerea rezonabila ca a săvârşit infracţiunile de ucidere din culpa şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor sau a procurorului”, a tranmis Poliţia Capitalei.

Accidentul s-a produs în data de 24 decembrie, anul trecut, însă tânărul a reuşit să fugă, fiind reţinut pe aeroport la întoarcerea acestuia în ţară.

„In fapt, in data de 24.12.2019, conducatorul unui autoturism marca BMW a accidentat un pieton  care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, iar după producerea accidentului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea politistilor sau a procurorului. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului, care la o data ulterioară a decedat. Persoana despre care exista presupunerea rezonabila ca a comis infracţiunile menţionate anterior a fost interceptata pe Aeroportul Internaţional Coanda, la sosirea in România”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Joi, Judecătoria sectorului 5 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite