Şofer român de TIR, victimă într-un accident în Bulgaria. Doi copii şi părinţii au scăpat ca prin minune după ce un microbuz s-a răsturnat peste ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Un şofer român de TIR a fost martor şi victima unui accident care s-a petrecut în Bulgaria. Două persoane, şoferul şi pasagerul unei dube, au murit în coliziunea din care o familie cu doi copii mici a scăpat ca prin minune, relatează Libertatea.

Evenimentul s-a petrecut marţi, 28 iunie, în jurul orei 15.00, în Cheile Kresnei, în sud-vestul Bulgariei, în apropierea punctului de trecere a frontierei Kulata, pe E79. Un microbuz înmatriculat în Bulgaria a intrat pe contrasens pentru a depăşi un TIR condus de un cetăţean român. Şoferul microbuzului a văzut că din faţă venea un BMW, a acroşat TIR-ul, a lovit BMW-ul şi s-a răsturnat peste autoturism, potrivit Darik News.

În urma coliziunii, şoferul microbuzului, un cetăţean bulgar, în vârstă de 33 de ani, şi pasagerul lui de 56 de ani, au murit pe loc. Şoferul român, în vârstă de 35 de ani, s-a accidentat la cap.

Familia din BMW se întorcea din vacanţa petrecută în Grecia. Părinţii şi copilul de 3 ani, respectiv bebeluşul de 4 luni, au scăpat cu viaţă, deşi microbuzul s-a răsturnat peste autoturism. Cu excepţia mamei, care are nasul spart, şi a bebeluşului care are o mică tăietură pe frunte, nu există alte persoane rănite. 

   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite