Şoferiţa care a accidentat mortal două fete pe trotuar în Bucureşti, în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia este acuzată de ucidere din culpă
Femeia este acuzată de ucidere din culpă

Marcela Leonte, femeia care a provocat accidentul rutier din cartierul Andronache din Bucureşti, în urma căruia au murit două fete, va fi cercetată în arest la domiciliu, a decis ieri Tribunalul Bucureşti.

În primă fază, ea fusese lăsată în libertate de o instanţă inferioară, însă măsura a fost contestată de Parchetul Capitalei care coordonează ancheta, cerând ca femeia să fie trimisă în arest preventiv.

Deşi iniţial a susţinut că nu a băut înainte de a se urca la volan, în faţa anchetatorilor, Marcela Leonte a recunoscut până la urmă că a consumat alcool. Pe 27 februarie, femeia, în vârstă de 57 de ani, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea pe o stradă în zona Andronache din Capitală, a lovit un stâlp, care s-a prăbuşit, după care maşina a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat mortal o fetiţă de 6 ani şi o fată de 20 de ani. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital, însă nu au mai putut fi salvate. 

Imediat după accident, femeia de la volan a fost agresată de rudele fetelor accidentate, fiind transportată şi ea la spital. Şi soţul femeii, aflat pe scaunul dreapta de lângă şofer, a fost scos din maşină de mulţimea furioasă şi a fost bătut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite