Şoferul maşinii în care se afla Răzvan Cuc a rămas fără permis în urma accidentului din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Şferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă, informează Mediafax.

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-şi va continua activitatea guvernamentală şi că miercuri va merge în inspecţie pe şantier. Ministrul Transporturilor a spus că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut şi că purta centura de siguranţă în momentul impactului.

„Mi-au pus diagnostic, a fost practic o factură la mână, mi-au pus medicii şi toată echipa medicală de la spitalul Floreasca (...) mi-au sugerat să îmi pun acest ghips cu care voi sta 3 luni, dar asta nu mă împiedică să mă duc în următoarele zile pe şantier, adică miercuri să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantier, pentru că activitatea trebuie să o continui, a fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer practic care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10:00, este în regulă, nimeni nu a păţit nimic, toată lumea este în regulă şi şoferul meu şi celălalt şofer sunt din punct de vedere fizic sănătoşi", a declarat Răzvan Cuc.

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală şi aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroşat de o altă maşină.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite