Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Şoferul cu număr anti-PSD a sesizat Avocatul Poporului şi va depune o plângere la CNCD, a anunţat avocata acestuia

5
14 Aug 2018 19:19:54
Autor: Laurenţiu Sirbu
Razvan Stefanescu muie psd FOTO Mediafax
Razvan Stefanescu muie psd FOTO Mediafax

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, a depus marţi o petiţie la Avocatul Poporului care vizează circumstanţele încălcării dreptului la libertate şi demnitate ale fiului său de 8 ani în timpul audierilor de la Poliţie, a anunţat avocatul Ioana Mateş, potrivit Agerpres.

Ea a informat totodată că a depus o plângere penală pentru ameninţare împotriva lui Gică Anghel, viceprimarul din Alexandria, cu privire la postarea acestuia pe Facebook, în care a adresat injurii la adresa lui Răzvan Ştefănescu.

În plus, potrivit aceleiaşi surse, avocatul a anunţat că va depune, împreună cu un grup de 37 de persoane, o plângere la CNCD împotriva Alinei Mungiu - Pippidi.

Ioana Mateş mai spune că a formulat o cerere de consultare a dosarului, chiar dacă acesta a fost clasat, pentru a analiza dacă există elemente cu privire la existenţa unor fapte penale săvârşite în legătură cu ridicarea plăcuţelor de înmatriculare, respectiv de a analiza dacă la data întocmirii procesului-verbal de constatare Poliţia Rutieră avea răspunsul autorităţilor suedeze cu privire la valabilitatea plăcuţelor de înmatriculare.

"În referatul de clasare se reţine faptul că întreaga corespondenţă cu Suedia a început de la data de 18.07.2018, deci cu 12 zile înainte de organizarea presupusului flagrant", a precizat Ioana Mateş.

Pe 7 august, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au clasat dosarul în care Răzvan Ştefănescu a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

🖕
14.08.2018, 19:23:23

La Victor Ciorbea, Avocatul Popoului PSD?

+1 (1 vot)
POLITICALLY INCORRECT
15.08.2018, 05:33:05

daaaa... o gluma sinistra

Un cititor
14.08.2018, 19:37:23

Razvane, iti arat de la cine astepti tu dreptate: avocatul poporului este o alta marioneta a PSD. Consulta datele publice si vezi cate beneficii are individul. Vezi si cate cazuri a rezolvat in favoarea poporului care il tine acolo uite pe ce bani. Doar un ex: Potrivit noii modificari, Victor Ciorbea va beneficia de o pensie speciala egala cu 80% din indemnizatia bruta aflata in plata a unui judecator al Curtii Constitutionale plus sporurile aferente. Adica Victor Ciorbea va avea o pensie de 26.072 lei brut/luna. Un judecator constitutional are in prezent urmatoarele venituri lunare: indemnizatie – 22.269 lei Spor pentru risc si suprasolicitare neuropsihica -5.206 lei Spor pentru pastrarea confidentialitatii – 1.041 lei Spor pentru conditii de munca grele, vatamatoare sau periculoare – 3.124 lei Indemnizatia lunara pentru titlul stiintific de doctor – 950 lei TOTAL: 32.590 lei brut. ............................................. Victor Ciorbea va avea 7.000 de euro pensie https://evz.ro/

Alexandru Preda
14.08.2018, 20:48:59

Asta are alte multe frustrări personale. Dar a hotărât ca cel mai strâns atașament al vieții lui a fost față de plăcuta cu m**e. Cu preferințele omului nu te joci.

-1 (3 voturi)
Un cititor
14.08.2018, 22:46:40

Felicitari conationalului nostru !

-1 (1 vot)
Modifică Setările