Şoşoacă îi ia apărarea lui Berbeceanu: „L-au demis pentru că s-a opus”. Care este, în viziunea ei, motivul pentru care se doreşte carantinarea Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă a chemat românii la protest în Piaţa Victoriei            FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre
Diana Şoşoacă a chemat românii la protest în Piaţa Victoriei            FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă susţine că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, Traian Berbeceanu, a fost demis din funcţia de prefect pentru că s-a opus carantinării Capitalei. Şoşoacă mai susţine că motivul pentru care Bucureştiul a intrat în scenariul roşu este acela ca prostestul din 7 martie să nu mai aibă loc.

Senatoarea Diana Şoşoacă consideră că s-a hotărât ca Bucureştiul să intre în scenariul roşu pentru ca protestul de duminică, 7 martie, să fie împiedicat. Iar Berbeceanu ar fi fost demis pentru că s-ar fi opus acestei măsuri. 

Prezentă în emisiunile televizate, Şoşoacă a chemat oamenii să se adune pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcţia de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureştiului şi l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi (n.r. – vineri) vedem ştiri că Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Ştiţi de ce este în scenariul roşu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la Bucureşti pe 7 martie.

Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un paşaport al vaccinării. Am înţeles că în Parlamentul European avem aceeaşi problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică şi foarte mulţi de acolo nu au ce căuta.

Atâta timp cât există Convenţia de la Oviedo, tu nu poţi adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a declarat Diana Şoşoacă, citată de Bugetul.ro.

 Traian Berbeceanu a ţinut să îi transmită un mesaj senatoarei AUR: „Doamnă senator Şoşoacă, vă recomand să nu-mi mai folosiţi numele în manipulări ieftine. Şi să respectaţi legea.”, a scris fostul prefect al Capitalei pe pagina sa de facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite