A sărit pe geam cu o umbrelă deschisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius, un băiat în vârstă de 9 ani din Baia Mare, a căzut ieri de la etajul al treilea al blocului în care locuieşte, după ce a sărit pe geam cu o umbrelă deschisă, aşa cum a văzut că o fac eroii din desenele animate.

Băiatul s-a prăbuşit, dar, din fericire, a scăpat, ca prin miracol, doar cu o lovitură puternică şi o spaimă soră cu moartea. Copilul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. „Starea lui este stabilă, s-a ales doar cu un traumatism de coloană. Va rămâne internat, pentru a evita apariţia unor eventuale complicaţii", a declarat dr Rodica Cadar, de la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Băiatul a povestit medicilor că a fost inspirat de un erou de desene animate. „Eram în balcon când l-am văzut pe Marius cum zboară.

N-am mai stat să văd ce se întâmplă, unde cade, nimic. Am pus mâna pe telefon şi am chemat Ambulanţa", a povestit vecina care a sunat la 112, Dorina Câmpean. Potrivit medicilor, copilul a scăpat cu viaţă deoarece a căzut pe iarbă, iar umbrela a mai atenuat, totuşi, din viteza de cădere.În momentul producerii accidentului, mama copilului nu se afla în apartament. Ea şi-a încuiat copilul singur în casă. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite