Grigore Cartianu, despre dorinţa lui Ponta de o însoţi pe mama sa la DNA: Băsiştii sunt vinovaţi pentru povestea cu mama lui Victor Viorel cel Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi mama sa, Cornelia Naum FOTO Mediafax
Victor Ponta şi mama sa, Cornelia Naum FOTO Mediafax

Grigore Cartianu a vorbit, la Adevărul Live, despre intenţia lui Victor Ponta de a-şi însoţi mama la DNA şi despre refuzul Corneliei Naum, care a vrut să nu se interpreteze că vrea să influenţeze Justiţia.

Principalele comentarii ale jurnaliştilor Liviu Iolu şi Grigore Cartianu:

Grigore Cartianu: Băsiştii cei răi sunt peste tot şi nu-i dau pace lui Victor Ponta. Victor Ponta a mai atacat o temă, cea cu „Fă, Doina“, despre care a spus că este o minciună. Internetul a explodat cu imagini care demonstrau contrariul, că nu ar fi spus „Fă, Doina“, ci „Stimată doamnă Doina“. Era un ţunami de miştouri la adresa lui Ponta.

Băsiştii sunt vinovaţi pentru povestea cu mama lui Victor Viorel cel Mare.

De ce nu merge şi cu soţia sa la toaletă, printr-un hotel din Dubai? Băiatul ăsta pare că nu judecă, are o problemă la mansardă. Mama sa este mult mai înţeleaptă decât el că a refuzat.

Toate agenţiile de presă din lume ar fi vuit dacă se ducea cu mama lui de mână la DNA. Câtă lipsă de discernământ trebuie ca să zici asta?

Liviu Iolu: Presa, de fapt a prezentat destul de sec, s-a ferit să acuze. Cine i-a făcut un profil public mamei premierului - Victor Ponta. Presa este mai vinovată decât Victor Ponta, care a folosit-o în campania electorală.

Să spui acum că presa ţi-o porcăie şi linşează pe mama lui, este o minciună.

Aş merge cu Victor Ponta la un control

Nu ştiu dacă este o şcoală de diversiune sau e genetica lui Victor Ponta să mintă. El îi asociază cuvintele de porcăială şi linşaj cu mama lui. S-ar impune un control de o anumită factură la domnul Ponta. Aş merge cu el, să ne facă amândorura. Iar detectorul de minciuni ar fi obligatoriu la Victor Ponta.

Cazul Dan Diaconescu: de ce presa nu a impus un filtru?

Liviu Iolu: La condamnarea unui şantajist de presă, cum comentăm excluderea din presă şi politică pentru 10 ani a lui Dan Diaconescu? De ce presa nu a impus un filtru?

Grigore Cartianu: Nicio asociaţie de presă nu poate impune ceva unor jurnalişti. Din punctul Clubului de Presă ei nu sunt jurnalişti, ci şantajişti, dar mai mult de un comunicat nu pot să facă.

Roşca Stănescu nu a intrat în puşcărie pentru şantaj, dar uite că viaţa l-a dus şi spre alte porcării. Lăcomia împinge şi la una, şi la alta. Pe şantaj sau altceva, tot la puşcărie ajungi.

Dan Diaconescu a fost un şarlatan şi în ultima lui clipă de libertate. A spus două minciuni: nimeni în ţara asta nu mai are încredere în Justiţie şi a doua că i-au închis televiziunea, partidul şi acum pe el.

Traian Băsescu face multe declaraţii ciudate în ultima vreme

Liviu Iolu: Traian Băsescu, un bunic responsabil, spune că acum vede şi el cum se cresc copiii. Când au crescut ale mele, eu eram pe mare. Dacă aş putea, acum aş dubla indemnizaţia pentru mame, pentru că acum ştiu cum este. Deşi în trecut a vrut să micşoreze indemnizaţia

Grigore Cartianu: Să nu credem că i-ar fi prins şi lui bine acum o indemnizaţie mai mare pentru EBA sau Ioana. Te abţii la nişte chestiuni, altfel pare că nu ai nicio credibilitate. S-au terminat mandatele şi acum ne spui că dacă ştiai pledai pentru mărirea indemnizaţiei?

Alocaţia este de 40 de lei pe lună, îţi vine nici să nu te duci după ei.

Traian Băsescu face multe declaraţii ciudate în ultima vreme. Parcă nu se regăseşte.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite