articolul anterior articolul urmator

VIDEO Adevărul Live. Cui aparţine Revoluţia Română? Dezvăluiri în exclusivitate ale generalului Ioan Talpeş

97
26 Dec 2014 11:52:28
Autor: Alina Boghiceanu
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

97 Comentarii

Ludwig
26.12.2014, 17:29:30

Priviti poza de mai sus in care puteti vedea ceva interesant, (inafara de halul de saracie in care eram si modul cum eram imbracati de parca eram din niste triburi africane). Lucrul bun ce se poate vedea din acele poze este ca nimeni nu era obez. M-am uitat si la mineriadele din 13-15 iunie '90 si nu exista nici un obez. Lumea manca sanatos, iar azi mananca numai chimicale de la fast food, cipsuri, snaksuri. Se bea bere de suntem ca porcii in loc sa bem un pahar de vin ca doar suntem tara latina, iar vinul baut moderat slabeste. Pacat de modul urat cum ne-am transformat in 25 de ani. Peste inca 20 de ani vom fi ca americanii de abia vom mai merge pe strada de obezitate.

+11 (21 voturi)
Silviu Vasile Dumitrescu
26.12.2014, 17:36:29

„Tupeu” se numeşte şi atunci când minţi ca un escroc. În lumea informaţiilor (mai exact spus - a dezinformării, manipulării, intoxicării...) enunţul respectiv minciuna standard este o proporţie de 70-80% adevăr (între care măcar vreo 2-3 dezvăluiri interesante, şocante...) amestecat cu 20-30% inoculare, diversiune, mesaj sublimal, ...fals, pe scurt – minciună ordinară. Explicaţia „reţetei” este: 70-80% adevăr produce încredere, 2-3 dezvăluiri interesante înlătură orice suspiciune, dar în schimb tocmai 20-30% minciunile bine asamblate şi ambalate în context, tocmai acelea se fixează, rămân în subcoştient. Per total, enunţul devine o alcătuire abilă de minciuni, iar purtătorul mesajului rămâne acelaşi escroc. (Cele prezentate aici sunt consideraţii generale, fără vreo legătură cu articolul sau personajele în cauză. Nico ofensă...)

+4 (14 voturi)
M Costi
26.12.2014, 18:08:31

Si uite-asa mai vorbim niste ...discutii ! Nimic concret , pareri , zvonuri , nici o dovada verificabila. Intrebarea este : dl Talpes e platit pt toate interviurile astea ? Privind faptul ca si in Romania trebuia sa se intample o schimbare de regim politic in '89-'90 nu-i nici o indoiala , avand in vedere ca deja acest lucru se intamplase in toate tarile comuniste din Europa de Est , inclusiv in RDG. Deasemenea , in decembrie '89 cazuse si Zidul Berlinului. Acu' sa spui ca Gorbaciov si URSS se afla in spatele Revolutiei din Romania n-are nicio logica , avand in vedere ca Romania a iesit din CAER si Tratatul de la Varsovia , deci din zona de influenta sovietica (ruseasca !) si a intrat in NATO si UE , deci in zona de influenta americana ! Adica sovieticii (rusii ) si-au dat cu singuri cu stangu' in ...dreptu' ? Sa fim seriosi , Istoria ne demonstreaza ca rusii nu fac astfel de ....daruri .

+1 (9 voturi)
ERTEP ESCUGRIGOR
26.12.2014, 18:15:16

La 25 de ani de-atunci BĂTAIA DE JOC CONTINUĂ fabulos bine con-dusă din condei de aceiaşi tovarăşi preschimbaţi la faţă în timp ce intelectualii TAC, fac diversiuni, inventă dileme şi, „aşteaptă” ( să cadă sau să nu cadă Bolul cel Frumos) ! Oribil ! „Felicitări” !

0 (6 voturi)
Vasic
26.12.2014, 18:30:29

mai bine isi lua talpashitza, acest general facut la apelul bocancilor, dar nicidecum pe meritale sale de mare strateg cu experienta si scolit unde si asa cum trebuie. acest distins general cu pensie, a avut norocul unui context politic sau, mai bine zis de partid, favorabil, la care adaugam abilitatea dumnealui de mare gazetar militar, care le stie pe toate dar nu spune nimic. la fel a facut si in acest interviu> n-a spus nimic, pur si simplu, pentru ca nu stie, ci doar crede ca stie, pt. ca e mare general.

+2 (6 voturi)