Administraţia Naţională a Penitenciarelor angajează 115 persoane pe o perioadă de şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Data limită de înscriere este 11 mai, ora 15.
Data limită de înscriere este 11 mai, ora 15.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) angajează 115 de persoane pentru o perioadă de şase luni, cele mai multe posturi vacante fiind de medic şi asistent medical, dar şi de agent în sectorul operativ.

ANP a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că în vederea eficientizării acordării asistenţei medicale şi acoperirii cerinţelor apărute în contextul epidemiologic actual, a analizat necesitatea încadrării unor posturi vacante, astfel încât măsurile de prevenţie şi intervenţie impuse de evoluţia în dinamică a virusului SARS-CoV-2 să fie implementate în parametri optimi.

“Prin respectarea prevederilor OMJ nr. 1560/C/2020 din 23 aprilie 2020 pentru stabilirea procedurii de angajare fără concurs în poliţia penitenciară, în temeiul art. 9 din anexa nr. 1 la Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României, sunt vizate a fi încadrate cu personal 48 de posturi de medic, 47 de posturi de asistent medical şi 20 de posturi de agent în sectorul operativ, pe durată determinată de 6 luni, astfel încât să se asigure îndeplinirea/continuitatea sarcinilor şi activităţilor în cadrul poliţiei penitenciare, în condiţii de siguranţă”, se arată în comunicat.

Anunţurile de angajare sunt afişate pe site-ul web al fiecărei unităţi – secţiunea Carieră, iar informaţii suplimentare pot fi solicitate de la structurile de resurse umane.

Data limită de înscriere este 11 mai, ora 15. 

Unităţile angajatoare sunt Aparatul central din cadrul ANP şi penitenciarele  Aiud, Arad , Bistriţa, Botoşani, Brăila, Bucureşti-Jilava, Bucureşti-Rahova, Codlea, Craiova-Pelendava, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focşani, Găeşti, Gherla, Giurgiu, Iaşi, Mărgineni, Miercurea Ciuc, Mioveni, Oradea, Ploieşti-Târgşorul Nou,  Slobozia, Târgu Jiu, Târgu-Mureş, Timişoara, Vaslui, Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, Penitenciarul-Spital Bucureşti-Rahova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite