Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Administraţia Penitenciarelor face angajări. Sunt puse la bătaie 122 de posturi de poliţişti de penitenciare în sectorul medical

0
29 Sep 2020 12:03:33
Autor: Ionuţ Mureşan
ANP angajeaza din sursă externă politisti de penitenciare în sectorul medical. Imagine: Adevărul
ANP angajeaza din sursă externă politisti de penitenciare în sectorul medical. Imagine: Adevărul

Aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi 38 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 122 de posturi de agent în cadrul sectorului medical, potrivit unui comunicat al ANP.

 Posturile scoase la concurs sunt: asistent medical generalist - 76, asistent medical farmacie - 15, asistent medical igienă - 13, asistent medical stomatologie - 9, asistent medical laborator - 4, asistent medical radiologie - 1, tehnician dentar - 3, statistician - 1.
 
Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-urile web ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, penitenciarelor, centrelor de detenţie sau educative, Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, la secţiunea Carieră ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu.
 

Lista posturilor disponibile 

 
ANP precizează că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările