Bărbatul cu trotinetă care înţepa trecătorii cu un cuţit în București a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

UPDATE: ”În urma activităţilor de investigare, desfăşurate de poliţiştii din Capitală, bărbatul a fost identificat şi ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, judeţul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigaţii Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Două persoane au fost înţepate cu un cuţit de un bărbat care se plimbă cu o trotinetă prin Capitală. Una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1”, se arată într-un comunicat al autorităţilor. 

De asemenea, după aproximativ 10 minute, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

captura

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul structurilor menţionate, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite