Alexandra Lăncrănjan, procurorul din dosarul Tel Drum, aşteaptă azi decizia instanţei în procesul lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragnea o acuză că a încălcat statutul magistratului în instrumentarea cazului său, însă până acum nu a avut câştig de cauză. FOTO inquam Photos
Dragnea o acuză că a încălcat statutul magistratului în instrumentarea cazului său, însă până acum nu a avut câştig de cauză. FOTO inquam Photos

De când se află în spatele gratiilor, fostul lider PSD se pare că a descoperit farmecul tribunalelor. Liviu Dragnea aşteaptă astăzi o hotărâre a Curţii de Apel într-un proces care îl vizează pe procurorul care instrumentează dosarul Tel Drum, Alexandra Lăncrăjean.

Concret, Liviu Dragnea o acuză pe Alexandra Lăncrănjan că l-a anchetat pentru abuz în serviciu deşi fapta ar fi fost prescrisă şi că ar fi furnizat presei documente din dosar.

El a făcut plângere contra magistratului, dar inspectorii Inspecţiei Judiciare au au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârşirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluţia de clasare.

Dragnea a contestat la Curtea de Apel Bucureşti această soluţie.

Decizia pe care ar putea-o da azi Curtea de Apel Bucureşti poate fi contestată la instanţa supremă.

Liviu Dragnea a fost şi ieri la instanţă, în procesul în care a formulat recurs în casaţie, o altă cale de atac faţă de decizia de condamnare a sa.

Fostul lider PSD se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În dosarul Tel Drum, aflat la DNA, Liviu Dragnea este este urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite